ברכות שנה טובה לכל הגולשים

ברכות שנה טובה לכל הגולשים ../images/Emo74.gif

לדיירים הקבועים בבית הזה, ולמבקרים מדי פעם, לאלו שמשתתפים ולאלו שמשתתפים בלי לכתוב ובלי שנדע שאתם כאן- שנה טובה ומתוקה! שנת בריאות והצלחה! עם פרוש השנה החדשה, בצד הקושי והאבל, נפנה מקום לקרניים של אור שיבליחו ויאירו לנו את הדרך ונתפלל לשנה חדשה שתביא עלינו ברכה ופריחה!

דולידול

New member
שנה טובה לכולם ../images/Emo75.gif

שנה של תקווה, ימים טובים, אמונה בעצמנו, ביכולתינו, אהבה עצמית, רצון לחיות, רצון לעשות, רצון להשתנות, לאהוב, לצחוק, לכאוב, לבכות, שנה של אהבה ואור. בברכה

בוזיקית

New member
שנה טובה

שנה טובה ל"דיירי הפורום" ושוכניו בנותיו וגם בניו לכל מי שחושש לכל מי שמתבייש לכל מי שפוחד לכל מי שחרד לכל מי שמוצא נחמה בין אות במקלדת לתמונה מדהימה למי שמספר לנו את סיפורו למי שכולנו זורחים באורו לכל מי שבא ואחריו משאיר סיפור שאותנו מאוד מעשיר המון המון תודה ושנה נפלאה ושחרדה לא תהווה הפרעה גילה, נוצה, אריה, גוונים דנה, מיסי, חוזליתה, ועוד המונים... דולידול בובפ, ותיקים, חדשים כמה טוב לראותכם, אנשים... מותק ולירון, ליאור וננה עד לגובה ענן ברכותיכם תגענה... כתומישמיש, ביוטיפול רוז, ואפילו בילי, כן, אני מתגעגעת למרות שזה דבילי... לחברים שמותירים פה חותם וחולפים לאלה שהיו פה אך חשו עייפים לכל מי שמעיו בקירבו מתהפכים לכל מי שרוצים לישון אך לא נחים לכל מי שעייף אפילו מלבכות לכל מי שספג בחייו הרבה מכות לכל מי שנשאר ותומך ועוזר לכל מי שנטש אך מדי פעם חוזר לכל מי ששכחתי ולאלו שלא מאחלת לכם את טובו של העולם כולו התחלות חדשות, שלווה ואהבה שנדע לחייך ולהתאמן בהקשבה... והכי חשוב לזכור תמיד יש לנו אותנו - וכבר זה לא מפחיד... אוהבת אתכם המון בוזי (והאוגר והחתולון)...

בוזיקיתי, אוהבת אותך המון המון

שנה טובה מתוקה שלי, שנה של התחלות חדשות שנה של כוחות מחודשים, שנה של שקט ושלווה, ושנה של אהבה. אוהבת אותך גגווננייםם נ.ב. זה היה מדהים מה שכתבת מקסים מקסים מקסים!

בוזיקית

New member
לכל מי שהגיב לי - היכנסו נא...

המוני המונים, תילי תילים של תודות לכם אנשים אהובים על כך שאתם מחממים את לבי הקפוא שוב ושוב ושוב... את הפואמה שלעיל כתבתי בערך בשתי דקות, ולאחר יום מלא פעילות, ללא שינה, ואחרי שינה בת שעה ועשרים ב"לילה" שעבר... בגלל זה אני מתפלאת שכל כך אהבתם את הברכה שלי... אוהבת אתכם הכי שאפשר ושולחת לכם חיבוקים וירטואליים הכי חמים מהטאבון... סויה (בשם טופו ז"ל גם) + בוזיק + ובוזיקית (אני = אמא של בוזיק)

בוזיקית

New member
../images/Emo41.gifהערונת../images/Emo41.gif

תלחצו על המילים "שנה טובה" בשורה המוכחלת בראש ההודעה שלי (הקישור) ותקבלו משהו חביב לראש השנה... אוהבת, בוזי

motek89

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo75.gif

שנה מלאת אושר, אהבה שכל מה שתרצו יתגשם ונקווה שבשנה זו נחווה כמה שפחות חרדות שיהיה לכולם רק טוב!! שנה טובה ומתוקה !!

BU BP

New member
אחרי ברכה כזו כבר אין מילים...

בוזיקית - את מדהימה, איך את מצליחה להכיל בתוכך כל כך הרבה ...את מעיין די כבר... אני בוכה יותר מדי בפורום הזה. אני חדשה פה, ונתתם לי כל כך הרבה בזמן הקצר שלי פה אתם אנשים מקסימים.... היום הלכתי לי ברחוב וחשבתי שאולי אנחנו חולפים זה על פני זה בלי לדעת, זה גרם לי לחייך לאנשים, להיות נחמדה וטובה לכל מי שחלף לידי. אז ממני המון תודה ושתיהייה לנו שנה טובה מלאה שלווה ואהבה

חוזליתה

New member
שנה טובה

שנה טובה לכולם מלאה באושר ואהבה תודה לבוזיקית על הברכה המדהימה אוהבת את כולכם ושוב... מאחלת לכם מכל הלב שתהיי שנה מדהימה

misplaced

New member
שנה טובה לכולם!

שתהיה שנה מאושרת, מלאת ביטחון ואהבה!

lior2583

New member
../images/Emo9.gifשנה מקסימה!!

שתהייה לכולנו שנה רגועה וטובה ומתוקה.. המון אושר ושלווה ואהבה ואומץ ויצירתיות וכל מה שתירצו.. אוהבת אתכם ליאור

agentX1

New member
שנה טובה

שנה טובה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. והלוואי שבשנה זאת כל מישאלותיכם יתגשמו

Megafox

New member
שנה טובה לכולם

ושכולנו נהיה בריאיייייייייייייים אממממממן

שנה ../images/Emo42.gif טובה

הרבה אור וחיוך לכולם.. והלוואי וכל הטוב יתגשם. בוזי, לא ש"בוזי" לא ניק מדהים.. אבל אני חושבת שהניק שלך צריך להיות "מעיין נובע" אוהבת אותך .

בוזיקית

New member
אנשים יפים - אנשים טובים! היכנסו נא

אהממ... אין ולא נברא בתפוז האייקון שיכיל את צבע הסומק בלחיי... אנשים, לא נסחפתם טיפה, אבל ממש טיפה?! מעריצים? השתגעתם? כולה כתבתי ברכה בחרוזים... ממש אין מה להעריץ! אני מודה לכם מכל הלב (אייקונים בשביתה) על המחמאות אבל היי... תיכנסו לפרופורציות...! אני לא איזה גורו או משהו... אלוהים חנן אותי בכושר ביטוי וניסוח לא רעים, אבל לא צריך להיסחף... שתהיו לי בריאים כולכם! אוהבת ומחבקת - בוזי ןאייקון של בוזי מחפשת מפלט וקור מרוב הסמקה וחום בפניםן

למעלה