ברכות שנה טובה של חברי הפורום עצמם!

FRIENDSforever

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

לכל חברי הפורום המושלמים שלי...שתיהיה לכם שנה מעולה. שיהיה המון בהצלחה, אושר כושר יושר עושר וכו'...וכמובן, הכי חשוב בריאות.. לאליסה שנה מתוקה כמוך. שתיהיה בריאה ותצלחי בכל מה שתעשי.
אוהבת אתכם המון המון המון
מור

West Doll

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה ומתוקה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo74.gif

אני מאחלת לכל חברי הפורום שנה טובה ומעולה...שנת שלום ושקט
תגשימו חלומות..תצליחו בהכל ותמשיכו לאהוב
אוהבת את כולם
חן

שנה טובה לכולם../images/Emo70.gif

שנה טובה
מתוקה
נחמדה
שקטה
ומוצלחת
לכל חברי הפורום לאליסה מילאנו
ולכל בית ישראל
-וגם לשחקנית הולי
שנה טובה לכולם
שלי

spelling

New member
לכולם!!!!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנה מצויינת לכולם.... תצליחו בהכל והעיקר תמיד תהיו בריאים ותשמרו על עצמכם כי אתם אחלה אנשים! וגם לאליסה שתהיה לה שנה טובה עם התוכנית החדשה ומה שהיא מתכוונת לעשות!

CheN323

New member
שנה מעולה לכולם../images/Emo70.gif

בהצלחה בכל מה שתעשו
אוהבת

מכושפת15

New member
שנה טובה לכולם! ../images/Emo24.gif

אז ככה, שנה טובה, מתוקה, מוצלחת, מלאה בחוויות ומעניינת, מקווה שתצליחו בלימודים, עם החברים והמשפחה, שזאת תהיה שנת שלום ושנה רגועה, שנבלה את החופשים בבית עם המשפחה והחברים
ועכשיו לסליחות, כי בכל זאת יום כיפור וכאלה
אז סליחה לכל מי שפגעתי בו בכל צורה כלשהי, סליחה אם עשיתי דברים על דעת עצמי ואם העלבתי מישהו בטעות.. שיהיה לכל חברי הפורום חג שמח, רגוע ומהנה!

חגגג שמייחח ושנה טובההה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

אני מאחלת לכםם שתהיה לכםם את השנהה הכי טובהה והכי מוצלחת משנה שעברההה...חשוב מאוד שתשמרו על עצמכםם...
ואני אוהבתת אותכםםם אתם פורום מקסיםם למרות שאני לא נימצאת פהה הרבה אבל אני נורא מעודכנתת כי אני ניכנסת וקוראת הכלל...
וכל אלה שרשמו סליחות אנחנו עוד לא הגענו ליום כיפור...נכון..?
חג שמח ושנההה טובההה

always be me mc

New member
שנה טובה ומתוקה לך ולכל חברי הפורום

הגם מתוקים
שתהיה לכם שנה טובה, מוצלחת, מתוקה, מקסימה ומדהימה
(כמו אליסה עצמה
) ובגלל שחודש זה הוא גם חודש הרחמים והסליחות בהזדמנות זו אני רוצה להגיד סליחה: סליחה למי שקיבל ממני את הרושם שכל דבר שהוא עושה זה לא טוב כי זה ממש לא נכון סליחה למי שהבטחתי לו משהו ושכחתי(מה אפשר לעשות? אני סנילית
) סליחה למי שחושב שאני לא מעריכה אותו מספיק, שאני לא מקשיבה ושחושב שלא אכפת לי ממנו מבקשת הרבה סליחה לכל מי שהעלבתי, פגעתי בדרך זו או אחרת וסליחה אם בדרך כל שהיא שגיתי ואיכזבתי אתכם. ולמרות המחלוקות תאמינו או לא, ממש אכפת לי מכם. אני חושבת שאתם מקסימים ואני מקווה שנבלה ביחד עוד הרבה שנים מקסימות
אז למרות הכול אני מקווה שתסלחו לי ונוכל כולנו לפתוח דף חדש
אגב למי שרוצה ללמוד על החג ראש השנה שיכנס לפה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%90%D7%A9_%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94

למעלה