ברכות שנה טובה....

yoavl1

New member
היי לכם,בנות!

הייתי חייב לפחות עכשיו לכתוב לכן שנה טובה! שתהיה לכן שנה טובה ומוצלחת, אינשאללה! והרבה בריאות ואושר! שתרוו המון נחת! שנת שקט ושלוה,רעות ואחוה... א-מ-ן !

ל3

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif ברכת שנה טובה

אני מאחלת לכל חבריי הפורום המקסימים: כוכי, גאיה, ויוי, ריטה,קטיפה,קארין,עידית,קובי,נועה בת,מרואן,ליגל24,קרני, טלי1, אליאן, רינתבי,שאנל, מאי של 1, לופלנד, אילוש ולכל מי ששכחתי( ואני מצטערת אם שכחתי) ולכל הצופים בנו מהצד ( יואב, דודבדבן, בנותיה של כוכי ועוד כאלה שלא הזכרתי) שנה טובה ומתוקה שנת אושר ושלווה אהבה והבנה שגשוג והגשמה וכמובן, שנה בריאה בריאה אוהבת,שירי

ל3

New member
הי יואב

שנה טובה גם לך. שנה של אושר, בריאות והצלחה

קטיפה

New member
שנה טובה

שנת בירואת שלום
שגשוג ואושר איפה אתם עושים את החג? שנה מתוקה כמו
ב

ritosh

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

זאבית

New member
ברכת שנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

תודה לארגון על כרטיס השנה טובה, תודה לשירי ולכולם. אני מאחלת לכל חברי הפורום הנהדר הזה, אשר הפך לי לבית שני במהלך החודשים האחרונים, שנה טובה ומתוקה
שנה שבה כל אחד ואחת מאתנו יגשים את משאלות לבו לטובה
שנה של רוגע
שלווה
ללא שום מתחים מיותרים, שנת שלום ואהבה
והכי חשוב שנה של בריאות מלאה
אוהבת את כולכם, עדית

lupland

New member
"וזרח השמש ובא השמש ואל מקומו.."

טוב.הגיע הערב וצריך להתקלח וללכת לבית הכנסת מרוב שנות טובות שנאמרו כאן אני אוסיף רק שבת שלום ובילוי נעים באשר תהיו

gaia20

New member
שנה טובה לכולם ../images/Emo140.gif

שנת אושר, חיבוקים, נשיקות, חיוכים.... ורק בריאות.... אוהבת את כולכם, מחבקת כל אחד חיבוק וירטואלי....

gaia20

New member
יואבי.... ../images/Emo140.gif

שנה טובה לך מתוק.... אוהבת....

למעלה