ברכות

The Flash

New member
ברכות

אני חדש שכזה....הייתי פה ממש בהתחלה אבל לא הייתי מומחה פראצ'ט מספיק אז פשוט הפסקתי גם עכשיו אני לא כזה משהו אבל קניתי עכשיו את:eric, night watch ומשהו שקנו לי שלא שמעתי ליו זה the weee free men מישהו מכיר את זה? ויכול לתת לי על זה מידע כלשהו? בכל מקרה חודש ידידה שלי חוזרת מלונדון והיא קנתה בשבילי את good omens אחרי שלא מצאתי שום גרסא שלו באנגלית בארץ...ואני מאוד מחכה לזה כי 2 הסופרים האהובים עליי מתאחדים לספר אחד וכל הגהנום הולך להתפרץ! כן...אז אני מקווה שתקבלו אותי יפה והכל...טוב האמת לא איכפת לי איך תקבלו אותי אבל אני שואף להיות חלק אקטיבי בפורום. signing off

wild sands

New member
Wee free men

אחד הספרים האחרונים של טרי (יצא לאור לא מזמן). לטעמי ספר טוב. משלב דמויות מספרים קודמים (כמו ות'רוואקס, אוג, ומוות) ותופעות שתוארו כבר בספרים כמו Lord and ladies, Equal rites יחד עם דברים חדשים. יש גם פיתוח של דמויות שהכרנו לפני כן. נציגים של העם הכחול והחופשי מוכרים לנו ואפילו ישנם נציגים במשמר של אנק-מורפורק, אבל כאן הם מתוארים ביתר פירוט ונכנסים להם קצת יותר להיסטוריה ולמטרות. אין חובה לקרוא את הספרים הקודמים, הספר הזה עומד בפני עצמו (כמו כמעט כל הספרים של טרי). ניתן בברור לשייך אותו למשפחת המכשפות, אבל יש כאן לפחות מכשפה אחת חדשה (זה לא ספוילר, זה מופיע בעמוד הראשון). תיהנה

ויימס

New member
כפרה עליך!

(נטע מתחברת עם הילדה הערסית הפנימית שלה) יש טקס קבלה בטאגליינס. אתה יותר ממוזמן לתרום רעיונות לשירשורים ופרוייקטים למיניהם.

The Mad Hatter

New member
ברוך השב (?)

אנשי ההשתנה החופשיים, כפי שכבר אמרו, הוא ספר מצוין. אם הייתי קוראת אותו כשהייתי ילדה, הייתי מקבלת סיוטים די רציניים (שלא הצלחתי לקבל מקורליין של ניל גיימן, אבל אני סולחת לו כי הוא בסדר והוא חבר של טרי). ואם עדיין לא קראת את בשורות טובות ואתה עומד לקרא אותו בפעם הראשונה, אני ממש ממש מקנאה בך. למרות שגם לקרוא אותו בפעם השניה או השלישית או העשרים זה נחמד ביותר. שהות נעימה. :)

DviRincewind

New member
היי, היי!!! ../images/Emo46.gif

פעם שניה שכבר משתמשים בתרגום לשם בלי לתת לי קרדיט!!! מעתה כתבו: אנשי ההשתנה החופשיים, כל הקרדיט שמור לדביר, הפז"מניק של הפורום!!!

dino_din

New member
עם כמה סוכר אתה אוהב?

שיהיה לך מתוק בפה לפני שתחטוף ממני שבת!

ויימס

New member
במקומך לא הייתי מתגאה כל כך

בהמצאה... אגב, החתימה שלך מגניביישן פיצלוחיישן!

dino_din

New member
אבל יש לו כמה טעויות...

ואני לא מתכוון לטעויות המכוונות!!! למשל "באוניבסטירת אנגילת" (זה צריך להיות "אוניברסיטה אנגלית" ואז המילה הראשונה צריכה להסתיים ב"ה" או אם קיים מוסד שנקרא "אוניברסיטת אנגליה" אז המילה השניה תסתיים ב"ה"). במילה "סרד" אין אפשרות להפוך אותיות ולהשאיר את האות הראשונה/אחרונה במקום שלהן. "והארטחנה" - חסרה עוד "ו" אחת. חוץ מזה, יש גבול מסויים לרמת הבילגון של האותיות שעדיין יאפשר קריאה רצופה ונוחה, מעבר לו, כבר לא ניתן להבין את הכל בצורה חלקה.... עדיין, אני מסכים שהמחקר הזה ממש נחמד וגם נכון בהרבה מקרים...

DviRincewind

New member
המממם

קיבלתי את זה ממישהו באימייל ואכן יש מקום לתקן טעויות. בכל אופן זה עדיין מגניב
(יש לי אינטרנט בבסיס!!!!)

DviRincewind

New member
../images/Emo32.gif תגידו, איפה...

לשדיפשאזקך? (שיהיה בריא, איזה כינוי
) נראה לי שהוא נעלב בגלל הקטע של השבועת פורום...

ויימס

New member
ככה זה החדשים האלה,

עושים הרבה רוח ונעלמים כהרף עין. מה שהתחיל בתרועה רמה, הסתיים בקול ענות חלושה.

dino_din

New member
נראה לי שכדי להקים דחוף

קרן פיצויים לעידוד משתתפים חדשים אחרת נחזור לימי ההודעות של "אוף איזה שיעמום פה, ממש יבש"... ודווקא שחשבתי שעלינו על הגל... אתה חושב שזה בגלל שאנחנו פשוט לא נחמדים מספיק
???

limilu

New member
do not try to bend the spoon

instead, try to realise the truth. neo: which is? spoonboy: there is no spoon neo: there is no spoon? spoonboy: no. and then you realise that it's not the spoon that bend, this is you לקוח מתוך the matrix has you מישהו רוצה קישור? כמה חכם ואממם... חכם. מתה על החתימה שלך.

למעלה