ברכות

גבע 20

New member
ברכות

ערן ברכות על ההצלחה בשכנוע האחראים לדבר בתפוז. אין ספק כי מדובר בפורום חשוב מאין כמוהו אשר יכול לשפר את תדמיתנו הרעועה אך באותה הקלות עלול גם להזיק לנו לא מעט. מקווה שהמשתתפים בפורום ישכילו לשמור על כללי הפרגון ההדדי, היחס המקצועי והרצינות ההולמת את הנושא. חיזקו ואימצו. בועז בשם משפחת כבאי גבעתיים.

fireman

New member
אהלן ידידי

תודה רבה רבה על הברכות, היות ופתיחת פורום זה הייתה חשובה לי מאוד הסכמתי ללכת עם המאמצים שלי עד הסוף ולהפעיל אותו ואני רואה שהוא הולך וגדל מיום ליום דבר שעושה אותי מאושר מאוד. הפורום נועד להחלפת חוויות ומידע מקצועי בין כבאים אך כמו כן מהווה מקום מפגש חברתי לאנשי שרותי הכבאות וכן מקום לשאלות הציבור. אני שמח מאוד שהזרימה של האנשים היא חיובית ולא להיפך...משימתי היא לדאוג שהפרגון ההדדי ישמר וכן נועם השיחה כאמור על פי חוקי תפוז ועל פי קריטריונים מינימליים שקבעתי לגבי הפורום. נושא הכבאות הוא נושא רציני מאין כמוהו, מקצוע שאני מאוד אוהב למרות שאני רק מתנדב בו אבל הכיוון הוא להיות כבאי בעתיד, אני מקווה ששאר החברים בפורום רואים את המקום הזה כפי שאני רואה אותו ויסייעו לי במלאכתי...אחרי הכל לא אני הוא זה שעושה את הפורום אלא אתם... מקווה לראותכם כאן בהמשך.... הכי חשוב זה שתשמרו על עצמכם! שלכם...ערן אייל כיבוי אש באר שבע

למעלה