ברכות....

tnuataf

New member
רציתי לשתף אתכן בסדנא מדהימה

שעשיתי. סדנא שנותנת כלים איך ליצור יותר הצלחות בחיים דרך "fun". הסדנא בת 5 ימים , מועברת בפ"ת. סדנא חוויתית. בחיים אנו פועלים בדרך האוטומטית שלנו ודרך הסדנא, גיליתי שבהרבה מאוד תחומים,אני פועלת לפי דרך מסוימת, שאותה אני מכירה ודרך הסדנא, גיליתי, שיש דרכים נוספות להגיע לאותו המקום ולהביא תוצאות טובות יותר בחיים, בדרכים פשוטות יותר וללא אנרגיות מיותרות. אחת המטרות ששמתי לעצמי, בסיום הסדנא, היא לספר לאנשים על הסדנא, על מנת שיוכלו להיפתח לאופציות אחרות בחיים ולעניק לעצמם את אותה המתנה המדהימה - שהענקתי לעצמי - הסדנא. למי שמעוניינת לשמוע עוד מידע, אשמח להרחיב והיא מוזמנת לפנות אלי במסר אישי. קרינה

פתי בו

New member
שלום לכולם איזה כייך לגלות

את הפורום הזה...
אפשר להצטרף? נשמע לי ממש מעניין פה ומאוד נעים

מזל טוב לפתיחת הפורום

הייתי בעבר בפורום שהיה לך הארה קוסמית קראו לי. מקווה שהפעם זה ילך כמו שצריך באהבה הארה

ברוכה הבאה למעגל אישה רגישה ../images/Emo140.gif

לא היה לי פורום בשם הארה קוסמית כאן זה הבית שלי ובטוחה אני שהמעגל יגדל ויצמח ויעניק לכולנו את מה שאנו זקוקות לו. שיהא לך יום נפלא במיוחד אסנת :)

ברכות....

שלום לכולכן, נראה שזהו פורום מעניין. שיהיה בהצלחה. הוספתי למועדפים. ... תמיד אשמח לקבל המלצות על ספרים טובים, בעיקר עכשיו לפני שבוע הספר.
THE WORLD ALWAYS LOOKS BRIGHTER FROM BEHIND A SMILE/.

ברוכה הבאה למעגל ../images/Emo140.gif

ספרים טובים... יש ספרים רבים וטובים כל אחד בתחומו הוא. באיזה נושא את מבקשת המלצות ?

ברוכה הבאה למעגל קרינה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת לחלוק איתנו כאן את חוויותייך מהסדנה.

למעלה