ברכיטרפיה וזו לא קללה......

קלימנט

New member
ברכיטרפיה וזו לא קללה......

שלום , אני יותר משתתפת פאסיבית ועכשיו אני מבקשת עזרה, אני מועמדת להקרנות דרך צינוריות.הטיפול נקרא ברכיטרפיה. יש מישהי שעברה דבר דומה ויכולה לספר לי קצת מנסיונה.?? ההקרנות יהיו ממוקדות רק במקום שהיה נגוע בשד. תודה וכמה נדוש אבל מאחלת בריאות שמחה ואהבה

לא מנסיון

אבל משמועות.. :) יודעת שזה טיפול יותר ממוקד ולכן יותר אפקטיבי מבחינת יעילות הטיפול וגורם לפחות תופעות לוואי. את זקוקה לעוד מידע? מתי את מתחילה טיפולים? גלי

קלימנט

New member
ברכיטרפיה

שלום וברוך שובך איך היה החופש? אני כנראה מתחילה טיפולים עוד שבועיים , חקרתי את כל הנושא אבל לא נתקלתי במשהי שעברה זאת, תמיד ידעתי שאני מיוחדת ועכשיו סופית זה מוכח. תודה ולהתראות בנתיים. {אני מהערב אישי חוויתי שכתבתי לך , אני אשלח לך מסר אישי ונראה אם אפשר לקיים את הערב, תודה על העזרה} ענת

תודה ! ../images/Emo9.gif

אז זהו, זה באמת קצת מוזר. ברכיתרפיה זה לא טיפול חדש ובכל זאת נראה שלא משתמשים בו הרבה. אולי כדאי לך לפנות ל"יד להחלמה" באגודה למלחמה בסרטן (נשים שעברו שמלוות נשים שעוברות). אולי יוכלו דרך שם לקשר אותך למישהי שעברה טיפול מהסוג הזה. ואיך היה החופש.. וואו.. המון חוויות. כשיהיו לי תמונות מפותחות אני אעלה לפורום ואספר. בקצרה - התורכים מאד נחמדים, נסעתי בשביל רחת לוקום וכמעט חזרתי עם חתן (בחור חמוד ממש), אנטליה מצאה חן בעיניי, עיר עם המון שווקים וים מדהים! (וכמובן המון תורכים)

מיליתו

New member
את החלוצה

לכי על זה עם הרבה אומץ, ואחר כך תהיה מישהי שתוכל לספר לבאות אחרייך על מה מדובר, וכמה זה קל, ובכלל לא עושה בעיות, ורק מרפא - ממש תרופת פלא

למעלה