ברכיים!

aspazz

New member
ברכיים! ../images/Emo53.gif

שלום, אני בת 19 , בגיל 15 היה לי קרע במיניסקוס שנותח כעבור חצי שנה וחזרתי לפעילות כמעט מלאה, אך עם כאבים. לפני כ 8 חודשים החלקתי שוב,אותה ברך, חבלה סיבובית בברך שמאל, מכיוון שאני חיילת הופניתי לאורטופד בצבא, אבחנתו:חשד לקרע במיניסקוס ובאחת הרצועות, עשיתי מיפוי spect שחזר תקין ופיזיותרפיה, מאז גם עשיתי MRI שיצא גם הוא תקין, כל מי שערך לי בדיקה פיזית טוען שמדובר במיניסקוס אך ה\בהדמיות לא רואים כלום, עברו מאז 8 חודשים שאני סובלת מכאבים נוראיים, לא חזרתי לתיפקוד נורמלי ואני עדיין לעיתים נעזרת בקב אחד על מנת להוריד מהברך את המעמסה. הופניתי כעת למרפאת כאב שם הוא שלח אותי לעשות פיזיוטרפיה בהרדמה, מישהו שמע על זה?! דיווחתי בחזרה לרופא שלי והוא אמר שזה לא קיים בארץ, והאם יש לזה היכולת לשפר ולעזור לי? ומה כדאי לי לעשות, יש לציין שאיכות חיי לגמרי נפגעה, אין לי שום ספק שמשהו בברך ממש לא בסדר, אך הגלל שההדמיות חוזרות תקינות אין לרופאים תשובה, מה לעשות?!!?!? בתודה מראש!!! ענת נ.ב. עשיתי כ 5 חודשים פיזיוטרפיה שכן שיפרה מעט את הכאב, אבל הרופא אומר שאם 5 חודשים לא עזרו לי , אין טעם להמשיך.

אם מיפוי ו-MRI

שליליים יש להניח שבארתרוסקופיה לא ימצאו כלום. בוודאי לא קרע מיניסקוס. יכול להיות שנפגעת והברך החלימה ועדיין יש כאב. ראיתי את זה בעבר ואני מניחה שאראה בעתיד.צריך לטפל בכאב. מה הציעו לך לעשות?

aspazz

New member
פיזיוטרפיה בהרדמה

האורטופד שלי טוען שלא עושים דבר כזה בארץ. ממה שהבנתי מהרופא במרפאת כאב, זה לא ישפר את הכאב עכשיו , האם כדאי לי לעשות פיזיותרפיה בהרדמה?!

לא הוגן

לענות על זה בלי לבצע בדיקה יסודית של הברך שלך ולדעת מה בדיוק קרה ומה נעשה במשך הזמן. אני חושבת שזה מעבר למגבלות של עצות באתר.

למעלה