ברכיים

emissary

New member
ברכיים

השנה זו הפעם הראשונה שעשיתי סקי, זה היה בחופשה של שבוע בדאוס בשוויץ, היה שם מאוד מוטד כיף. אבל אחרי החופשה כאבו לי מאוד הברכיים ולא יכלתי לרוץ. בן דוד שלי אמר לי שזה קרה בגלל שלא הייתי קפיצי מספיק. הייתי רוצה לדעת את דעתכם

Loppy

New member
---->

טוב, קודם כל אתה יכול להרגע! זה קורה כמעט לכל גולש בפעם הראשונה שלו. אני לא יודע אם ההגדרה הנכונה לבעיה היא שלא היית "קפיצי". הבעיה שלך כנראה היא שכשגלשת נעלת את הברכיים. אתה צריך לדאוג שהברכיים שלך ירדו ויעלו בהתאם למשטח של המסלול בו אתה גולש. זה הכל! חוץ מזה, איך האתר דואס? (חוץ מזה שהיה מאד כיף...)

emissary

New member
DAVOS

לפי דעתי זו עיירת סקי לכל דבר כל שתי מטר יש חנות לדברי סקי. אני הייתי במדרון אחד אבל יש שם מסביב לעיר הרבה מעוד מדרונות העיר היא ממש בתוך ההרים. יכול להיות שהיא טיפה יקרה אבל אין לי כלכ כך הרבה למה להשוות או בכלל למה. המדרון שבו אני הייתי (הייתי פעם את אפילו באדום!!! :) ) היה מאוד קיצוני (לפי דעתי) היו מקמות שראו קצת את האדמה אבל הפאודר שם הכי כיף. אני הייתי שם בתקופת פורים, אז כנראה שאם הייתי בא בעוד כמה שבועות השלג היה יותר טוב. ושמתי לב למשהו בבוקר ככה בעשר השלג הרבה יותר טוב מאשר בשלוש אולי אתם יודעים למה. הרכבל שם מאוד משוכלל יש קרון לשישה עם מכסה מרוח ומשלג. אני ממליץ (אחרי זה הייתי בחרמון היה שלג בסדר אבל ערפל בכל מקום וגם פינו אותנו בגלל מחבלים שהפציצו בהר דוב)

TTRI

New member
יס סיכוי שכאבו לך כי

פעילות כזאת דורשת לעמוד הרבה ... בדרך כלל בפעם הראשונה אתה לא רגיל לעמוד כל כך הרבה שעות בלי הפסקה... אז כואב... לי אישית שנה שעברה בפעם הראשונה שלי לא כאבו לי הברכיים.

emissary

New member
אולי

יכול להיות שאתה צודק כי עשיתי סקי מ-10 עד 3 עם הפסקה של שעה שעתיים בצהריים

Loppy

New member
רגע, לא למדת?

(פשוט השיעורים מתחילים לרב בסביבות שמונה/שמונה וחצי בבוקר...)

emissary

New member
כן למדתי

השיעורים שם פשוט מתחילים מאוחר, וקבל קטע אני שילמתי על בית ספר למתחילים לחמישה ימים ומה בסוף קיבלתי, יום עם מורה פרטי ועוד ארבעה ימים בבית ספר!!! איך ששאני מת על השויצרים

Loppy

New member
פששש....

הרווחת בגדול! שיעור פרטי עולה הרבה הרבה הרבה יותר! למרות שנורא מוזר שמתחיל בעשר...

emissary

New member
הייתי בחרמון בזמן ההפצצה על הר דוב

אז פינו את האתר אבל אני הייתי האחרון שעלה על הרכבל אז זה קצת מפחיד כי גם היה ערפל שלא ראיתי ממטר וגם הייתי צריך ללרדת במדרון בפעם הראשנה עם עוד 50 איש לידי. נחמד לפעם השניה שאני עושה סקיי, מתי אתה עשיתה פעם ראשונה סקי Loppy

liran87s

New member
אני רציתי ללכת אבל אמא לא הרשתה ../images/Emo46.gif

רציתי את היום שאחרי כי היה שלג לא צפוי אבל אמא ממש לא רצתה, ואני נשארתי בבית ואכלתי ת´לב שהחבר´ה שלי גולשים שם

ktam

New member
גם אני הייתי מוכן לעלות..

ביום האדמה, כשהיה שלג בפסח.. היה לי רכב והתכוננתי לעלות לבד ב5 בבוקר, אבל בסוף איכשהוא מכל הדיבורים מסביבי, החלטתי לא לעלות, ובסופ"ש אח"כ כבר סגרו את החרמון למרות שהיה עוד שלג סביר. מה שהכי כואב לי זה שההחלטה הסופית היתה שלי!! אף אחד לא הכריח אותי לא לעלות, אבל ממש חששתי מפיגועים ומבעיות עם הדרוזים בדרך ומזה שאני נוסע לבד. עד שיש מצב של שלג בפסח, באים הערבים האלה והורסים הכל!!

liran87s

New member
דרוזים ? - ../images/Emo24.gif

לדרוזים לא אכפת, הרי הם מקבלים את מרות השלטון שלנו... זה הייחוד שלהם בכל מדינות העולם, הם נאמנים למדינה בה הם שוהים - גם אם חלק מהעם שלהם נמצא במדינה עוינת הם נאמנים למדינה בה הם נמצאים... - זה ידוע...

ktam

New member
אני יודע..

אבל לפני כמה שנים, הם כן עשו בעיות כשרצו להחזיר את רמת הגולן. הם רצו להראות שהם נאמנים לסוריה, כי רוב הקרובים שלהם נמצאים בצד הסורי.

liran87s

New member
תאר לך מה היה קורה אם היו מחזירים

את הגולן, איך היינו גולשים בחרמון ? ולא הבנתי, הם התפרעו בגלל שאנחנו רוצים להחזיר את הבית שלהם או בגלל שהם הבינו שעוד מאט ישחטו אותם בגלל שהם היו נאמנים לנו ?

ktam

New member
זה יותר מסובך ממה שכתבת...

בקיצר, הים יכולים להיות יותר גרועים מערבים אם בא להם..

skier

New member
טעות בגולן זה שונה...

הם לא מקבלים את המרות שלנו והם כל שנה עושים תהלוכות והפגנות בעד סוריה זה ידוע כבר שנים מכיוון שהם מפחדים שמישפחותיהם בסוריה יסבלו וגם שכאשר יחזירו ת´גולן אם ביכלל אז הם יסבלו... אבל אם לא זה אז הם היו נאמנים למדינה...

Loppy

New member
פעם ראשונה בסקי

אני עשיתי פעם ראשונה סקי בינואר 2001 ב-La Plagne. (אם לא היית - אני ממליץ!)

emissary

New member
הייתי רק בשתי אתרים

אם מחשבים את חרמוןכאתר אז הייתי בשנים, בו וב DAVOS שבשוויץ ואני ממליץ

emissary

New member
אח שלי גם היה שם

הוא מאר שהמקום עצמו נחמד, ןשהוא שיחק מלא סנוקר אבל החדרים היו פיצפונים!!!

למעלה