ברכת הדור

ברכת הדור

אחרי שעבדכם הנאמן הצליח (בעזרת חברים נחמדים) לחרבן לכם את הפורום בפעם שעברה, מזל טוב על הפתיחה המחודשת. נשבע לכם שאני לא אציק לכם יותר מדי הפעם, ולו רק כדי שלא נראה אנשים כמו the rain בפורום רוק ומטאל. אבל תראו איזה משעמם פה בלי כל הריבים הנחמדים... אין על מה לדבר... אין, אתם לא יכולים להסתדר בלעדינו. לא נורא, אני רואה שאקסודוס כבר פה והוא ידאג לעשות ניסים ונפלאות (נכון? נכון???). בכל מקרה, תהנו ותעשנו.

n rain

New member
אתה מדבר עלי

??? כי אני n rain.... דווקא יש לכם אחלה פורום, הבעיה שיש שם כמה אנשים שהחליטו להכריז מלחמה על הניו- מטאל.

לא, אני מדבר על the rain

שהציק לפורום רוק ומטאל. זה לא יכול להיות אתה, אתה יותר לכתוב.

נייטויש בוי!!!!

איזה ד´אט יו?! חחחחח התגעגעתי! נכנסתי לפה רק כדי לחפש אותך, ורציתי להודות לך אלפי פעמים על שהמלצת לי על קריידל, למרות שמצאתי הרבה בסגנון וקצת יותר טובים..(ראה ערך tristania) ולינקין פארק כבר not in my way.. וזה הרבה בזכותך, אם זה בכלל אתה.. ו..כן אני זוכרת ששמך הוא דור.. אני רק מקווה שאתה זוכר מי אני:) good bye..

כן כן כן, זה אני ../images/Emo13.gif

בטח שאני זוכר! וחוצמזה עם קצב התחלפות העמודים פה השרשורים שלנו עוד אפילו לא הספיקו להיכנס לארכיון. טריסטניה הם אחלה להקה, אבל הם ממש לא בסגנון של קריידל. קריידל היו בלאק גותי מלודי והפכו למשהו לא מובן ודי ממוסחר... טריסטניה זה גות´יק מטאל (וכן, בגות´יק יש גם גראולים, לא רק סולנית). הדמיון היחיד הוא ששתי הלהקות גותיות. זהו. נדבר כבר

ובכל זאת..;

זאת להקה מעולה! גם את נייטוויש שמעתי אבל פחות אהבתי... כי לא היה לזה עוצמה כמו בטריסטניה או קריידל או באחרות, חבל.. אבל אהבתי את הביצוע של כרימסון טייד.. גדול! תגיד.. יש לך סוג של איי סי קיו? :)

כן, יש לי סוג של איסיקיו

2002A אפילו,125060454 אפילו, צרי קשר אפילו. וגראול ברבים- גראולים. מוזר שלא אהבת את נייטוויש, יש להם דווקא הרבה עוצמה. אבל הם יותר פאוור, אולי את מעדיפה גותי. תהני אניווי!

למעלה