ברכת יום הולדת מאת כלתי
M milch New member 22/10/16 #6 תודה רבה! היא בסך הכל די ילדונת, מאד אוהבת את התחום ובינתיים "תקועה" בהייטק...
raya Well-known member 22/10/16 #1 הלוואי עלי כלה כזו...... מזל טוב לך ושאפו לכלתך! כדי לא לקנא יותר מדי - אוסיף תמונה של טרטלטים שהבת שלי הכינה לי לפני כמה שנים ליום ההולדת שלי. רעיה
הלוואי עלי כלה כזו...... מזל טוב לך ושאפו לכלתך! כדי לא לקנא יותר מדי - אוסיף תמונה של טרטלטים שהבת שלי הכינה לי לפני כמה שנים ליום ההולדת שלי. רעיה
ר רוני1955 Active member 22/10/16 #8 הרבה מזל טוב ליומולדת. ביומולדת שלי, מי שמכין את הכל זה אני.....
M mykal New member 23/10/16 #13 מצטרפת לאיחולי מזל טוב להרבה שנים שמחות ובריאות. העוגה מרשימה ויפה. שיהיה לבריאות. ורק לומר שלא כל כשרון חייב להיות מקצוע-- שתמשיך בהייטק ותהנה מהקולינריה כתחביב.
מצטרפת לאיחולי מזל טוב להרבה שנים שמחות ובריאות. העוגה מרשימה ויפה. שיהיה לבריאות. ורק לומר שלא כל כשרון חייב להיות מקצוע-- שתמשיך בהייטק ותהנה מהקולינריה כתחביב.
M milch New member 23/10/16 #16 תודה רבה! גם אותי שואלים אחרי שאוכלים שתי ארוחות: למה אתה לא פותח מסעדה? בינתיים, תחביב אחר הפכתי לעיסוק קבוע וזה מספיק. היא בינתיים תשאר עם עיסוקה הנוכחי .
תודה רבה! גם אותי שואלים אחרי שאוכלים שתי ארוחות: למה אתה לא פותח מסעדה? בינתיים, תחביב אחר הפכתי לעיסוק קבוע וזה מספיק. היא בינתיים תשאר עם עיסוקה הנוכחי .
M milch New member 23/10/16 #17 תודה רבה את ה-Almás pite שלך ואת זו של ה-CIA, אימצנו כעוגות תפו"ע של הבית