ברכת שבוע טוב. ומבורך!

tipid

New member
ברכת שבוע טוב. ומבורך!../images/Emo141.gif

לפורום לעולם ולכל בית ישראל שבוע שיהיה שקט ומלא בטחון לכל אדם באשר הוא אדם מלווה בבריאות שלום אושר ובשורות טובות..

nir y agus

New member
ושיהיה לחיליינו שבוע שקט../images/Emo183.gif

ושבוע גשום צפוי לנו.... ודווקא ביום רביעי יש טיול לשדה..... מילא אני לא יוצא... זה לנהר עין כרן והר הרצל.... יחי הCP שלא מאלצתץ אותי לצועוד בגשם.....

ניר!

הלוואי שלחיילים שלנו יהיה שבוע שקט. לגבי הטיול שלך, אני דווקא מצטערת שאתה לא יוצא, כי זה היה יכול להיות בשבילך עוד אתגר כדי שתוכל לעמוד בו, לא? ליאת.

nir y agus

New member
בשביל מה לצאת?../images/Emo183.gif

אתגרים זה לא הצד החזק שלי אני הכי חזק בתחום המחשבה.... ניר

nir y agus

New member
וכן חשוב לדעת מהו תקשורת../images/Emo183.gif

נניח אני עקרב (זה גם מה שאני) ואת עקרב היינו רבים על כל דבר כמו זוג נשוי כי עקרב הם המזל הכי עקשני שיש....

tipid

New member
ניר יקירי!|../images/Emo91.gif

אם ברצונך לא לצאת לטיול הרי נאמר שרצונו של אדם הוא כבודו. אבל אל תמצא את האמתלה שהמגבלה הרפואית היא שלא נונת לך לצאת. לי יש בן שבלידתו 15 דקות ראשונות לא נשם וכתוצאנ מכך נפגע בפגיעה מוטורית בקוארדינציה גסה ועדינה ועבר מספר ניתוחים ואישפוזים ועל אף הכל גמר 12 שנות לימוד בתיכון עם בגרות מלאה ולא החמיץ אף טיול או פעילות בבית הספר. ואף קיבל בגיל 13 את פרס זומר מעירית רמת-גן על עזרה לציבור ולקהילה ,היום הוא בן 28 ועובד עם כל המגבלות הרפואיות שעד היום הוא סובל והטיפולים שהוא מקבל בעקבות כך הוא עובד בחנות למצרכי מזון בתור שליח של המצרכים למשרדים במתחם הבורסה ועובד מ7.00 בבוקר עד 17.00 או 18.00 בערב .ולא מוותר על פעילויות חברתיות או טיולים הצגות וכיוצא בזה. אני חינתי אותו ברוח שהחיים הם לא פיקניק וצרחך ככל האפשר להתגבר ולהיות ככל האחרים. אני מבקשת סליחה אם אני נשמעת כמטיפת מוסר לא זו היתה כוונתי .

nir y agus

New member
../images/Emo183.gifלא גבירתי

לא היית מטיפת מוסר אך אני מעדיף לנוח מעט מלחץ הלימודים (מה שכמעט לא מתאפשר לי) לכן נשמעתי כך ניר

תמר!

תודה על סיפורך המרגש! ועכשיו שאלה קטנה, את לא חייבת לענות:האם לבנך יש C.P.? כל הכבוד על הישגיו של בנך! אני מסכימה עם כל מילה שכתבת לניר, מגבלה רפואית זו או אחרת, אינה מונעת מאיתנו לעסוק בפעילות כלשהי, ובכלל זה בטיולים, להיפך, אני חושבת שטיולים של מוגבלים הם טיולים מהנים יותר ומלאי אתגר, אני כותבת זאת מנסיון אישי מדהים בטיולים עם בני כיתתי. יצא לנו אפילו לישון יחד במקומות שונים בארץ, ליאת.

tipid

New member
ליאתי חביבה!

לבני אין c.p. יש לו פשוט כתוצאה מחוס חמצן בשעת הלידה בעיות במוטוריקה עדינה וגסה. בהוקרה שלך תמר.

tipid

New member
ליאתי!!!../images/Emo24.gif

זה בסד ואיך אומרים מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא. בברכה תמר

למעלה