ברכת שבוע טוב ומבורך!

• פותח הנושא tipid
  • פורסם בתאריך

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo141.gif

אני רוצה לאחל לכל בית ישראל באשר הוא שבוע טוב מלא שקט ושלווה בטחון בריאות!

מוטי32

New member
גם אני רוצה לאחל שבוע טוב מותר?

טוב שבוע טוב ומבורך לכל עם ישראל בלי יוצא מן הכלל (חוץ מכל החילונים) הרבה אושר ועושר.והצלחה בהמשך הדרך. יהי רצון שנזכה עוד השבוע לשמוע בביאת משיח צדקנו ויסודה של מדינת הלכה קנאית לדת.אמן ~! (בטח המשיח יהיה איזה פאנאט ולא סתם חפיפניק)

מוטי32

New member
תראה פתחתי את השבוע רגוע

אז למה להתחיל לריב אני מאחל לכל החילונים שיבואו על תיקונם הסופי.מה רע ? שיהיו מתוקנים סופית ! מבחינתך "מתוקנים" זה להיות כופרים אורגינל כמו המן ופרעה ושות' מבחינתי זה אחרת. לגיטימי לא?

Igra Rama

New member
מבחינתי אתה

שרץ, שלא מן העולם הזה. מהסיטרא אחרא הביאו אותך. מהישיבה עוד יזרקו אותך. מי שקורא לי להשמיד אותי ואת החילונים, צריך לשים במקום שנותן הרבה כדורים ירוקים. חתיכת זבל שלא מן העולם הזה. סיטרא אחרא שכמוך. לך לגיהנם.

מוטי32

New member
הנה הוא שוב:הבחנה עצומה

תמיד תהינו האם גאוני עולם אפשר שימצאו בינותינו. ובכן.נפתרה התעלומה.ושמה "אגרא רמא" או בלעז חזק "IGRA RAMA" כל עת שהצופה יתבונן בהודעותיו מן הנמנע הוא כי יישאר אדיש לרצף הבחנותיו הדקות הקולחות מליבו הטהור ומלא הזוך. והגם כי לא ניתן לסכם את אור השמש (בגימטריא "אגרא רמא") בגבורתו בכל זאת ניתן דוגמא קטנה למען תהיה לנו לעדה כי גאון שרוי בתוכינו. וזה לשון קודשו הטהור : מי שקורא לי להשמיד אותי ואת החילונים, צריך לשים במקום שנותן הרבה כדורים ירוקים. חתיכת זבל שלא מן העולם הזה. סיטרא אחרא שכמוך. לך לגיהנם. עכ"ל הקדוש.ודפח"ח.שפתיים ישק. צר המקום להכיל את ההסבר כיצד הגיע הוגה הדיעות הנ"ל כתוצאה מהודעתי הדי שגרתית את המסקנא כי אמרתי להשמיד(אויי ויי !!! לא פחות ולא יותר !)את החילונים.שעד לפני זמן מועט היה הייתי בין נושאי עטרת כינוי "חילוני". ובכן...הנני מניח זאת לפתרונכם קוראים יקרים. בין הפותרים נכונה יוגרל קובץ הגיגים מאת אגרא רמא "אגרא דזמרא" היוצא לאור מחדש.(אפשרות לחתימת יד המשורר)

מוטי32

New member
שאל השואל הצדיק כבוד

רבינו אגרא רמא שליט"א וזה לשונו "אמא שלך עדיין עובדת בכביש ?" תשובה: לא. אשמח אם בכל עת בה יסתפק כבודו בכל שאלה המתעוררת לו אנא ממנו ישאל את פינו.בפרט שאלות הנוגעות לעבודתה של אימי או מוצאה וכן כל מיני שאלות קלות וקשות המתעוררות לו תוך כדי עיונו הזך לגבי מוצא משפחתי וייחוסה.ונוסף על זאת תמיד אשמח לענות על משלח ידה של אימי או אבי וכן כולם. עלה והצלח מורינו ורבינו אגרא רמא שליט"א.

מוטי32

New member
אכן רבנו איש קדוש אגרא

רמא בוצינא קדיש קדישא שליט"א. מה מצאת בנו כי גילית לנו מעט מזעיר מהשגותיך העצומות? על מה זכינו לכך? אין זאת מרוח החן והחנינה בו נמלאת עוד משחר ילדותך. לעצם דברין שהעלה את אמו בסוד המלבוש.לא נותר לי אלא לומר כי אנכי לא כן עמדי יען העלתי את אמך עם סוד "העירום המלא" הידוע לכל פוקדי אמו הנחה על משכבה בשמחה ובששון.תאריך ימים על ממלכתה ובנה אחריה יהיה שומר לבל יהין איש לא לשלם הסך המוטל עליו על ידי בנה הקדוש המהולל אגרא רמא שליט"א. ויסלח נא לי כבודו על כי נטתה דעתי מדעתו.

Igra Rama

New member
O Caesar

Never have I witnessed such eloquence, such grace, uttered in the words of a mere mortal. Is it the soothing breath of a volcano or is it the mere stench sensed by anyone standing to close to the lower end of your alimentary canal ? Misterious are the ways of the Lord to create such an abomination, and yet we must all endure your abominable personality. I shall pray for your soul. In nomini patri, filii et spiritus sancti amen

מוטי32

New member
הכומר ביקש סימן-וקיבל חזק

אלוהים הראה לו סימן ופוצץ לו את הכנסיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Igra Rama

New member
האם אמך נותנת שירות טוב ?

האם היא יודעת ללקק גלידה ?

מוטי32

New member
כמו הכומר ההוא? זוכר ? נו.

הכומר ביקש סימן מאלוהים? אין בעיה ! אלוהים הראה לו סימן ופוצץ לו את הכנסיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוטי32

New member
ישוע הפרוע? קח סיפור מצחיק

http://news.walla.co.il/?w=/8/409249 סיפור לילדי ישראל. לפני כמה ימים היה כומר חמוד ופתי שביקש סימן מאלוהים. אמר לו אלוהים אם תרצה לראות את דעתי אין בעיה. מה עשה אלוהים נתן לו סימן ופוצץ לו את הכנסיה וחישמל את הכומר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה רוצה אלוהים? התשובה ברורה חחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו ילדים יקרים היו שמחים כי לא יעזוב אתכם לעד אביכם שבשמים ואמרו בכוונה "שמע ישראל ה אלוהינו ה אחד " ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד ראו שם http://news.walla.co.il/?w=/8/409249 כל כלי יוצר עלייך לא יצלח וכל לשון תקום איתך למשפט תרשיעי זאת נחלת עבדי ה וצדקתם מאיתי נאום ה

שבוע טוב גם לחילוניים !

מר מוטי 32 הנכבד! לידיעתך: הכפירה השוררת במקומותינו נובעת בעיקר מכשלון מוחלט של שומרי התורה, להראות את התורה באורה אמיתי. מאד קל להגיד "אשמתם" "בגדתם". יש לנו להכות רבות על לוח לבנו. 1- על כשל מערכתי במלחמה מול רוחות ההשכלה באירופה. 2- על הפקירנו את השיבה לארץ ישראל לידיהם של הכופרים. 3- על עיסוקנו הפוליטיים בדברים אשר יש בהם חלול השם. 4- על שאיננו מציעים שום פתרון כלכלי, חברתי, בטחוני וכו' בשום נושא העומד על הפרק. אם לא נדע להסיק את המסקנות הנכונות תארך הדרך לגאולה. המשיח לא לא לא יהיה פנאט. פנאטים אינם מייצגים את התורה. הם מייצגים פחד וחסר הסתגלות למציאות הסובבת. חבל מאד על ברכת שבוע טוב שכזו.

למעלה