ברכת שבוע טוב ומבורך!

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo24.gif

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

TWEETY =^.^=

New member
יד של תקווה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה יקירתי, פעמים כי טוב
השבוע בטוח יעבור עלינו בטוב. ואני מצרפת לכם את יד התקווה, הדבר האדיר ביותר שראיתי וקראתי עד כה. שיהיה שבוע נפלא לכולם

tipid

New member
TWEETY מרהיב ומקסים !

לראות ולשמוע . מי יתן ותתגשמנה כל התקוות בשטח זה ובכל השטחים.[ תבורכי !

b e t y a

New member
מקסים, ומעניין

היי טוויטי, בכלל כל מה שנוסף לנו בסרגל למעלה מעניין גם, ומידע חשוב. מאיפה את מוצאת את כל החומר??? תודה על הכל
גם לך

TWEETY =^.^=

New member
המממ,,,,הייתי נברן בגלגול הקודם ../images/Emo6.gif

סתאםםם,,,,בימים האחרונים, אני מחפשת דברים ספציפים בנושא בנק הזרע, ותוך כדי מתגלגלת לחומר מעניין, יש לי עוד מלא שהורדתי לfavorit שלי, ועדיין לא הספקתי לעיין בו ולהכניס לפה. גם בקישורים הוספתי עוד כל מיני דברים נחמדים.
שמחה לדעת ששמים

VALENSIA

New member
שמים, בטח ששמים../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif

גם אם מסתכלים באיחור מה. וגם מעריכים ומודים על המאמצים להחזיק את הפורום הזה בחיים, ואת כל התשובות המהירות כברק, ואת ההזדהות, ואת הפעילות מחוץ לפורום גם. מ´ניינים בקצה שלך?

אושרתת

New member
וווואאאאוווווווווו חבל"Zזזזזזזזזזזז

איזה מדהים!!!!!!!!!!!!! תשמרי את זה בלינקים שיחקת אותה

VALENSIA

New member
וו´יטי, רק עכשיו ראיתי את

היד של תקווה. איך, איך מישהו הצליח לצלם דבר כזה? ואיך זה בעולם המחריד בו אנחנו חיים, יש עוד דברים כאלו? בכיתי. כמה כוח יש בתינוקות האלו. כמה הם חזקים מצד אחד בלידה, ומצד שני כה חסרי אונים. והם בידיים שלנו לחלוטין. לשבט ולחסד. וכמה הורים נבזיים יש שמנצלים את הכח הזה שבידיים שלהם, משחקים אותה אלוהים, ועושים מעשים איומים לילדים התמימים האלו, מלאי האמונה, שאוהבים אותנו ללא תנאי. כמה הורים בלתי ראויים יש בעולם הזה. למה לא עושים וועדות קבלה. אתה רוצה להיות הורה? תוכיח שאתה מסוגל, בריא, מפרגן, אוהב, ותרן, מחזק, מעודד, אחראי, חכם, מחנך, בעל עמידות נפשית. ואתן שבוחרות בהורות, אני בטוחה שאתן באות אליה עם הרבה יותר מודעות ואחריות, מאשר זוג צעיר שעושה הכל ככה כמו איזה טייס אוטומטי. כמו שאמרה לי פעם חברה: למה עושים ילדים? כדי שלא יהיה לנו משעמם בחיים...

TWEETY =^.^=

New member
מדהים נכון../images/Emo35.gif

אני מסתכלת על כך שוב ושוב ונדהמת מהיד הקטנטונת הזו שמחזיקה לרופא את האצבע, כאילו אומרת לו,,,"שמע, חיי בידיך ואני לא רוצה למות אז תתקן אותי בעדינות",,, זה פשוט מדהים
ולחשוב שהתינוקת נותחה באמצע שלבי ההריון, והיא עוד לא התבשלה לגמרי. לגבי חוסר מוכנות של הורים, לצערי אנחנו קוראים עליהם יום יום בעיתון, ומעבר לחסרי האחריות ולמתעללים, יש את הילדודס שבהעדר הכוונה נכונה, מקימים יחסים בשיא הלהט, בלי לדעת מה עושים ומבלי שהגבר יגן על עצמו, ויש גם את אלו שגומרים מנגבים וממשיכים הלאה
לא חסרים סיפורים עצובים בעולם לצערנו. לדעתי מי שמביא ילדים בגלאים שלנו, מביא אותם מתוך מוכנות נפשית וקשה לי להאמין שיהיה הורה רע. וגם אם אנחנו אגואיסטים ועושים ילדים למען עצמנו ולמעם שלא יהיה לנו "משעמם", עדין הויתור שאנחנו עושים הוא מתוך מודעות והכנה נפשית ולכן לא יתכן שנהיה הורים רעים.

VALENSIA

New member
תמיד זה למען עצמינו

איזה סוג של הורות שזה לא יהיה, זה למען עצמנו, וזה בסדר גמור. אותי החברה זעזעה שאמרה על השעמום. אני בטוחה שה"שעמום" שלך זה לא ה"שעמום" שהיא התכוונה אליו. גם דרך הגידול שלה את הילדים (נהייתה חד הורית לא מבחירה) לא מצאה חן בעיני. כאילו הילד הוא מצד אחד צעצוע להשתעשע בו, ומצד שני העמיסה על הילדים שלה את כל הצרות שלה עם החבר שהיה לה באותה תקופה. גם אני מייסרת את עצמי הרבה עכשיו אם אני רוצה ילד נוסף מתוך אותו אגואיזם, או בשביל שהבן שלי לא יהיה בן יחיד.

TWEETY =^.^=

New member
את יודעת מה,,,

אני לא מנסה לחשוב על זה בכלל, כי אם אהיה אם טובה, אז מה זה משנה בעצם
אם כי אני עדין סבורה שלהולדת ילד יש סיבות רבות ואין אמת אחת. ואני לא בטוחה שאפשר לקרוא "אגואיזם" כשחושבים על אח לילד לבן הבכור, נהפוכו בדיוק, כי קודם כל אגואיזם זה את זה מהאגו שלך וברגע שנכנסת מחשבה על אדם אחר זה כבר לא אגואיזם. ומה עם משפחות בנות 5 ו-6 נפשות
היכן האגואיזם שם
ישנן בהחלט החלטות מתוך אגואיזם, אבל לא כולם משם. אצלי למשל זה כן - ההחלטה לעשות ילד ראשון היא בהחלט ממקום של אגואיזם, אבל אם אחליט לעשות ילד שני זה בהחלט לא יהיה מאותו המקום. יש את הבנות הצעירות שעוד בקושי גיבשו להן דעה על החיים והן כבר מתחתנות ונכנסות להריון - יש לי עכשיו שכנה כזו שהיא רק בת 18 ובהריון ונשואה לעברין,,,אז פה זו טיפשות ובהחלט לא איגואזם, אלא טיפשות מהולה מדעות קדומות ושאר ירקות. כך שבהחלט יש סיבות רבות להולדת ילדים, והמילה איגואיזם היא לא בהכרח מילה "גסה"

למעלה