ברכת שבוע טוב ומבורך!

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo48.gif

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום בטחון ובשורות טובות מתמר

רומי^^

New member
הייתי מצטרפת בשמחה לאיחולים אבל...

שמתם
שכל פעם כשמישהו מאחל פה ובכלל שיהיה סופ"ש רגוע - אחרי שעה שומעים על עוד פיגוע
...
עצוב

א י נ ס

New member
סוף סוף...

מישהי מגיבה על זה. אני קוראת את הפורומים, ואין. אף מילה על הפיגוע/ים כאילו אנחנו באיזו פלנטה אחרת. "רק אני והטיפולים שלי" אנשים, זה העולם, הארץ שאתם הולכים להביא את הילדים שלכם אליו. זה אי שוויון ההזדמנויות שיהיה לילדים שלנו לעומת ילדים בקנדה, באוסטרליה. אולי לא צריך להביא ילדים לארץ כה נוראה? פעם אמרנו "מי יודע מה יהיה בעוד חמש שנים"? היום אני אומרת "מי יודע מה יהיה בעוד דקה"? והמנהיגים שלנו? הם זורקים אותנו לכלבים. את כולנו, אזרחים וחיילים כאחד. אני מצטערת על הייאוש, אבל בזמן האחרון אני חושבת לא פעם ולא פעמיים, אם מדינה כזו מתאימה לילדים לחיות בה.

תומילי

New member
רק תחשבו כמה זמן יקח לנו לצאת מהבוץ

הזה ולחזור לחיות נורמלי (יחסית)?!.חיי אדם זה כנראה לא משהו שלוקחים בחשבון בממשלה הזאת. לותר קצת על הכבוד הישראלי המורם אולי יציל חיי אדם.עם כל הפיגועים הנוראיים שהיו אני לא יודעת אם היתה דרך אחרת, אבל לפני כן אפשר היה לחשוב על אופציות נכונות יותר רק כדי לא להגיע לעוד מלחמה ש"מיצרת" מתאבדים לעוד עשרים שנה !!! אין תחום היום בחיינו שאפשר להגיד עליו שבשבילו כדאי להיות דווקא בישראל. הכי מדאיג אותי זה שהאופק שלנו שבור ולא נראה שום דבר אופטימי במרחקים. שבוע טוב ...... רעיה

הרמוניה

New member
אם אני אתחיל אני לא אהיה מסוגלת

להפסיק... גם אני שואלת את עצמי אם זה המקום אליו אני רוצה להביא ילד וזה באמת נראה לי לפעמים כאילו הרצון לילד והכעס והיאוש על מה ואיך שקורה כאן נמצאים בשני מישורים נפרדים אצלי... אבל מאיזה כיוון שאני לא מסתכלת על הדברים אז כן אני רוצה ילד וכן, זה הביית שלי ואני לא ארגיש בבית בשום מקום אחר ונכון-זה מצב סופר מחורבן הרמוניה

זואי11

New member
הרצון להמשכיות

גם אני התלבטתי האם זה הזמן והמקום להביא אליו ילד - והתשובה היא כן מוחלט. גם בהיסטוריה - ניתן לראות כי במצבים קשים הרבה יותר ממצבנו (למשל בתקופת השואה) אנשים לא ויתרו על הבאת צאצאים. להיפך - ילד מסמל תקווה לעתיד טוב יותר, ואת הרצון הבסיסי להישרדות והמשכיות.

יובל2

New member
באמת מצב נורא

ואני תוהה לנכונות דרכנו לא מעט, רק שהרצון להמשכיות הוא כנראה גדול יותר מכל הפחדים הכי הכי שלנו.

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo50.gif

ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות והצלחה לצבאנו. תמר

למעלה