ברכת שבוע טוב ומבורך!

• פותח הנושא tipid
  • פורסם בתאריך

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

TWEETY =^.^=

New member
שבוע נהדר ../images/Emo42.gif ובוקר טופ ../images/Emo42.gif

המים על האש ל
, הבית שטופ, אחרים עובדים, ואני מסתלבטת
באחד מהשיטוטים שלי , קראתי סיפור נפלא וחשבתי שיהיה אחלה לפתוח את הבוקר עם כזה סיפור
הסיפור הוא על מצרך נדיר ויקר ערך ושמו: א ה ב ה
סיפור מארץ נכר נושא עמו מסר מסתובב לאחרונה במחוזותינו : ================================================ לפני זמן מה, העניש אב את בתו הקטנה על שבזבזה גליל נייר שלם מוזהב מיוחד ויקר ערך . המשפחה חיה בדוחק וכעס האב התגבר כשגילה שבתו השתמשה בנייר גם כדי לעטוף קופסת קרטון כמתנה לחג המולד. ביום שלאחר מכן, הביאה הילדה את הקופסה במתנה לאביה."זה בשבילך, אבא". האב בוש בהתנהגותו הזועמת, אבל זעמו גאה שוב כאשר ראה שהקופסה ריקה מתוכן. הוא פנה אל בתו בטון כועס ואמר לה " :את לא יודעת, גבירתי הצעירה, שכאשר נותנים למישהו מתנה לחג המולד אמורים לשים משהו בתוך הקופסה?" הילדה, עם דמעות בעיניים, ענתה לאביה: "אבל אבא, כן שמתי משהו בקופסה. הכנסתי לתוכה המון המון נשיקות בשבילך עד שהיא התמלאה". האבא כרע על ברכיו וביקש מהילדה שתסלח לו על כעסו הלא מוצדק. לא עבר זמן רב, אסון נפל על המשפחה - הילדה נהרגה בתאונה. מספרים כי אביה שמר את קופסת הזהב ליד מיטתו עד סוף חייו. ובכל פעם שהרגיש מדוכא או עצוב או חסר כוחות הוא פתח את הקופסה והוציא ממנה נשיקה דמיונית אותה שמה עבורו בתו, הילדה שאהבה אותו כל כך.
כל אחד מאיתנו קיבל במתנה קופסת זהב, מלאה באהבה מהסובבים אותנו וללא תנאים :
מההורים, מהאחים ומהילדים שלנו, מכל המשפחה.
מחברים ומידידים .
מפרחים , מבעלי חיים , מיופי הטבע והבריאה .
מאלוהים. לא קיים נכס יקר יותר. עתה, יש בידיכם שתי אפשרויות:
להתייחס למסר ולספר את הסיפור לכמה שיותר אנשים.
לשכוח שאי פעם שמעתם אותו ולהתעלם מהעובדה שהוא נגע ללבכם. רק זכרו,,, א ה ב ה אהבת המשפחה החברים והסובבים אותנו היא כמו מלאכים שמעמידים אותנו על רגלינו בכל פעם שהכנפיים שלנו לא זוכרות כיצד לעוף.

betya

New member
סיפור נפלא, פותח את הלב אימצתי

אותו. שבוע טוב לכל הפורום, ומי ייתן ויביא איתו התעברויות חדשות.
נ.ב. טוויטי אני כאן עם ה
ועדיין עם ה
, ברחת כבר?

TWEETY =^.^=

New member
אמן אמן ואמן ../images/Emo9.gif

גמ´אני פה,,,,לעוד קצת, עוד מעט יוצאת בעצם הלכתי להכין לי עוד
ככה סתם בא לי
רוצה עוגה בתיה? יש עוד מלאאאאאא

betya

New member
ועכשיו ברצינות, לטוויטי ולכל הפורום

ככל שמתהדק הקשר שלי עם הגורמים איתם אנו צריכות לבוא במגע ע"מ להכנס להריון, כך גדל כעסי ותסכולי, ואני מתיחסת כרגע בעיקר לבנק הזרע. בחיפה ישנם שני בנקים כאלה, המשרתים את איזור הצפון. באחד - קופ"ח לין, לא ניתן בכלל להשיג מידע בטלפון ואפילו במקום, הפקידה שם לא חושבת שתפקידה לספק איזה שהוא מידע ורק חוזרת שוב ושוב על ההכרזה :"אצלנו בובל´ה תיכנסי להריון".קצת מזכיר לי שוק. בבנק השני היותר "רציני", בביה"ח רמב"ם, מציגה הפקידה חזות רצינית יותר, ועונה תשובות לענין, אבל, שימו לב: אם במקרה חולה היא, או איננה יכולה להגיע מאיזו שהיא סיבה, צריך לעבור שבעה מדורי גיהנום כדי למצוא מישהיא, אולי מהמעבדה, שתמלא את מקומה, אם לא התעקשת והתרוצצת וביקש ודרשת, סביר להניח שתחזרי הביתה בבושת פנים ועם תקווה שבחודש הבא, לא יהיו מכשולים, כי את החודש הזה הפסדת. מנהל בנק הזרע? פניו לא נראו במקום מזה עידן ועידנים. ואפילו במצב רגיל שבו אין תקלות מיוחדות, אם בייצת במקרה בשישי שבת "טאפ פור יו", שוב הפסדת חודש, זמן יקר לחלק מאיתנו. בביה"ח לא מפסיקים את הכל בשישי שבת. השאלה היא, מדוע לא תתפקד מחלקת i.v.f. של בית החולים, או מח´ נשים בכל בית חולים, כבנק הזרע? שם ניתן ללא כל בעיה מיוחדת לעשות בדיקות דם, ואולטרסאונד כדי לברר את הזמן המדוייק של הביוץ. ברמב"ם יש להם גישה לבנק הזרע, ויכולת לספק את הזרע, ותמיד תמיד יהיה שם רופא תורן שיוכל לבצע את ההזרעה בעת הצורך. התשובה לשאלה מדוע לא היא, מן הסתם, תקנים וחוסר בכח אדם גם בבתי החולים, וכמו בכל נושא אחר במדינתנו המקסימה, אם אין קבוצה מאוחדת ומאוגדת, הבאה ככח ומציגה את דרישותיה ומענה לצרכיה אין שום סיכוי שדברים ישתנו לטובתה, וגם אם כן - עדיין ארוכה הדרך ורצופה מלחמות. בנות, הדבר בנפשנו, הנושא חשוב לכולנו. טוויטי, בזמנו הפרחת לאוויר בקשה מהבנות שיספרו על "חוויותיהם". מה נגמר עם זה? האם תהיי מוכנה כמנהלת הפורום, כאשר כולנו (אני מקווה) מאחורייך להוציא מכתבים לגורמים המתאימים? בנות.....!!!! הקץ לאדישות - אם לא נדאג אנחנו לעצמנו - אף אחד לא יעשה זאת עבורנו. אבקש את תגובותיכן ד ח ו ף !!!!!!!!
(ברוח עונת השנה)

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo46.gif רק בליהזכר עולה לי הדם למוח

אכן בזמנו יצאתי בהודעה דרמטית, עצבנית וחסרת אונים וזה לאחר שפניתי לארגון משפחה חדשה בבקשה לעזרה. התגובות היחידות שקיבלתי מפה, היו אות הזדהות וסולידריות, אבל הסיפורים של שאר הבנות לא זרמו - ובלעדיהם קשה להריץ דברים. אני מצרפת לפה את הלינק של השרשרת ההיא, כדי שתוכלנה להיזכרנה. ליחצו פה על מנת להיזכר בהשתלשלות הארועים והתגובות.
בתיה יקרה, שכחת להשאיר לי את הכתובת והשם של האחראי ברמב"ם. דיברנו דיברנו, קישקשנו קישקשנו, ובסופ שכחנו
אז אנא שילחי לי מסר עם השם והכתובת.

betya

New member
אני לא שכחתי יקירתי,

אבל העדפתי, מסיבות ברורות, לעשות זאת יחד עם כל הבנות בפורום. לשתף את כולם, לקבל יותר פרטים (אולי הפעם תהיה יותר היענות מצד הבנות). וכמו שכתבתי לך בהודעה הקודמת : ארצה שאת תוציאי את המכתבים, כמנהלת הפורום, כאשר הפורום מאחורייך, כשיבשיל הזמן. אין טעם לנהוג בפזיזיות, הרי יש כח גדול יותר לקבוצה מאשר ליחיד. כרגע יש צורך דחוף לשמוע על סוג הבעיות שנתקלות בהן הבנות, כדי שנוכל להחליט מה בדיוק נכתוב במכתב הראשון ולמי בדיוק יש להפנות אותו.

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo45.gif אני איתך מוכנה לכל שיתוף פעולה

SORRY על התגובה המאוחרת
בכייפ בתיה, תתארגנו ונפעל למרות שאני חושבת שזה לא יהיה פשוט, כי כל אחת מאיתנו אומנם מזדהה עם השניה, אך עדין עסוקה בטיפול שלה עצמה ובמרוץ נגד הזמן. אני חושבת שהדבר הראשון שצריך לפעול בשבילו זה איזו שהיא אחדות מחירים ואינפורמציה של בנקי הזרע השונים. נכון להיום, כל בנק עושה כטוב בעיניו. ואני מתכוונת לכל הבחינות - כולל שיטת עבודה של המעבדות. נכון להיום זהו המצב:
אין אחדות מחירים.
אין אחדות אינפורמציה על התורמים.
למעבדות שיטות עבודה שונות - חלק משביחים חלק לא, למה
אין מידע מבוסס על כמות הילדים לכל תורם ואין מעקב.
כל הנושא שרוי בערפל ואף אחד בעצם לא יודע כלום. אני הייתי מרחיקה לכת ופועלת לגבי שינוי החוק שמדבר על סוג האינפורמציה שניתן למקבלת התרומה - בקיצור, להשוות את כמות ואיכות האינפורמציה לאלו שמיבאים מחו"ל.

betya

New member
שינוי החוק

הוא כיוון חשוב ונכון. נוכל לפנות למס´ חברות כנסת הידועות באהדתן ובאכפתיות שלהן לגבי בעיות הנשים בארץ. אבל שוב - קודם לכל עלינו לאסוף מידע ואיתו לפנות. אז בנות ! אנא תרמו לנו ידע כל אחת מנסיונה בבנקי הזרע השונים הארץ.

TWEETY =^.^=

New member
חבל שלא פתחת שירשור חדש כדי שהעניין

יבלוט ויקבל את הבמה המגיעה לו

היי בנות ..לא לבמבה הזו התכוונתן???

אז ככה,גם אני שאלתי שאלה בעניין לפני כשבועיים ואני חייבת לציין שיש משהו פישי בניהול בנקי הזרע. מעניין מה עמדת משרד הבריאות בעניין הסמכויות שלהם כולל מדיניות המחירים ואופן הניהול. מאחר והכל סודי ואנחנו גם ככה "נבכיות"אז נראה לי שמנצלים את הכח שניתן בידיהם. למה בעצם אי אפשר לצאת עם מנת הזרע מחוץ לכתלי בית החולים? למה לקבל הזרעה רק בשעה שנוחה להם..הרי הביוץ לא אורך יובלות.. למה המחיר והאיכות של המנות שונה? אני חושבת שכדאי גם לעניין עיתונאי בתחקיר מקיף בנושא..

betya

New member
היי במבה

לא נורא, גם הבמבה הזאת טובה
ולענין בנקי הזרע. האם את מוכנה לשתף אותנו ב"חוויותייך"?

דבורי

New member
איך מתחילים?

אני מסכימה עם הנקודות שטוויטי העלתה. לא נראה לי שכדאי להתחיל עם הארגון "משפחה חדשה", כיוון שהם פועלים מחוץ למערכת עם בג"צים. עדיף לנסות, לאחר ניסוח הדרישות, לפנות קודם מבפנים: לחברות כנסת אוהדות, לעמותת "חן לפריון", ולרב ד"ר מרדכי הלפרין שאחראי על חלק מהעניינים הנ"ל במשרד הבריאות ומאד תומך לפחות בחלק מן הנקודות הנ"ל (עוד אינפורמציה על התורמים, מידע על כמות הילדים לתורם, ובטח עוד חלק מהנקודות).

TWEETY =^.^=

New member
ראשית לדעתי יש לאסוף מידע

כי יש אולי עוד נקודות שעדין לא נתקלתי בהן(לא אולי בטוח) - ותאמינו לי שיום יום אני נתקלת בדברים שמשאירים אותי פעורת פה
ואחר כך יש לרכז אותו ולהחליט על מה אנחנו הולכים, ןמה דרוש שינוי מידי. ובסוף להוציא מכתבים לכל הנוגעים בדבר.

סטאר11

New member
../images/Emo32.gif אני בצאט......תבואו

קדימה לצאט כולן........ ועכשיו

למעלה