ברכת שבת שלום ומבורך!

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!../images/Emo48.gif

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . מתמר

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo42.gif

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!../images/Emo48.gif

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . מתמר

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

tipid

New member
ברכת חג פורים שמח ושקט !../images/Emo151.gif

לכל משפחת הפורום חג שמח שקט בריא ! שרק קולות הגשם ישמעו ברקע ולא חלילה מאורעות מעציבים אחרים. ושולחת לכם משלוח מנות בקובץ המצורף

שלום טיפיד

מי אתה? אני כל הזמן רואה הודעות שלך שמאחלות שבת שלום, ולא הבנתי את העניין עד הסוף. אתה לא כותב כלום חוץ משבת שלום או חג שמח? למה בעצם? למה אתה לא מספר על עצמך קצת?

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!

ועל אף כל הקורה בארצנו אסור לאבד תקווה ועל כן אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת מועדים לשמחה ושבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . מתמר

רייזה

New member
טיפיד תפסיקי להתקרצץ

את כל הפורומים של תפוז כבר הצפת עם אותם ברכות רדי מזה טורדנית שכמוך

tipid

New member
את לא חייבת לפתוח ולקרוא

את התוכן אם זה לא נראה לך.

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך ומועדים לשמחה! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות והצלחה לצבאנו. תמר

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo48.gif

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחודש טוב לחודש ניסן הבא עלינו לטובה. מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות .

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!

סליחה על הטעות בכותרת הקודמת.

למעלה