ברכת שבת שלום ומבורך!

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!../images/Emo66.gif

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

אמא 12

New member
שבת שלום לכולם/ן!../images/Emo105.gif../images/Emo60.gif

יש לכם איזשהוא רעיון להעסקת ילדים בגיל שנה וחצי בשלשת השבועות האחרונים של חודש אוגוסט מלבד ילדונת שרוצה ממני את המשכורת? יש קייטנות לגיל הזה? אשמח להתעדכן

ברבת

New member
רעיון נחמד

היי אמא. לגיל שנה וחצי - אם יש קייטנות, הן פרטיות ועם מעט משתתפים - מן הסתם, לפעמים אפילו המטפלות של המעון מקיימות אותן בביתן. אבל הרעיון שאני רוצה להמליץ עליו, ואם את עובדת אולי הוא לא ממש יתאים לך - כשבר (היום הוא בן חמש וחצי) היה קטן יותר, התארגנו 4 חברות ועשינו סבב - כל יום אחת היתה מארחת בביתה את 4 הקטנים. כך יוצא ששלושה ימים יש סידור וביום הרביעי כולם אצלך. זה ממש נחמד. ויש רעיונות משגעים לפעילויות. מקווה שעזרתי, בהצלחה

אמא 12

New member
היי בת

תודה על הרעיון אבל הוא לא מתאים לי כי תהיה לי בעיה לקחת חופש אפילו ליומיים במשך 3 השבועות, חזרתי לעבודה אחרי שנה וחצי שהייתי בבית חלקה עבדתי מהבית וחלקה הייתי בחופש ואני אמורה ללדת בעוד 6 חדשים אז אני שומרת לי את הימים. אם לא תהיה ברירה אני אלחץ על הבייביסיטר בנושא התשלום או שהמליצו לי לפנות למעונות ולבדוק אתם. יכול להיות שהרעיון שלך אכן מתאים. לכשיגדל אני כנראה איישם את הרעיון שלך ואם את מחפשת רעיונות לפעילות יש את "ספר הפנאי המשגע" שבו יש המון רעיונות יפים ליצירה ביי

tipid

New member
חן חן לך !

אם לא הכייף המשותף איזה כייף כול להיות?

למעלה