ברכת שבת שלום ומבורך!

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!

ני רוצה לברך את כל יקירי ויקירותי בברכת שבת שלום ומבורך! וחודש טוב לחודש כסלו הבא עלינו לטובה.. מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות בברכת סוף שבוע נעים.. מתמר

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

tipid

New member
ערב טוב ומבורך!

לTWEETY ולכל משפחת הפורום היום אני לא בעבודה כי ביטלו לנו לצערי משמרת אז באתי לראות מה שלום המשפחה שלנו? ואני מאחלת שיעבור לנו ערב מבורך וחמים נעים שקט ושיהיו בשורות טובות! וליל מנוחה וחלומות פז. ממני תמר.

tipid

New member
TWEETY היקרה!

ערב אחד זה לא נורא אבל שלא ירבו כמוהו, כי מכאלה אנחנו מבססים את המשכורת שלנו ואיך אומרים אם אין קמח אין תטרה. בעשו חצי שעה אני יוצאת לעבודה מ-15.30 ואני מאוד מקווה שתהיה ארוכה עד 22.30, אני מאחלת לך ולכל חברי וחברותי לפורום שיהיה המשך יום טוב ומבורך! וערב נעים וחמים וליל מנוחה וחלומות פז. בידידות מכל הלב. תמר.

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!

אני רוצה לברך את כל באי הפורום בברכת שבת שלום ומבורך! .. מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות בברכת סוף שבוע נעים ושקט! מתמר

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

למעלה