ברכת שלום

ברכת שלום ../images/Emo19.gif

שלום לכל חברי פורום זה. החוברות המעניינות אותי הן אקס-מן, אקס-פורס, קפטן אמריקה, ת´ור, וולוורין, קייבל, גרו ועוד הרבה... בציפייה לדיונים פורים, נמרוד.

byron

New member
שלומלום

יופי של רשימת קומיקסים אהובים מה אתה אוהב באקס פורס? החוברת הזו התדרדרה מאז שינוי הקו, ואני נחשב למעריץ עוד מימי הnew mutants כך שכשסאם והחבריה הפסיקו להופיע ירדה ההתעניינות שלי בחוברת פלאים, שלא להזכיר שהואמנות שם ירדה באופן מחפיר כך שגם אין לי חשק להמשיך לקרוא אפילו אם העלילה תפסיק להיות חיקוי "מלרוז פלייס" עם מוטאנטים. יש סיכוי שאתה מקוראי ה-exiles? חוברת עם המון פוטנציאל ואומנות סבירה+

ויאגרה

New member
אני ממש לא מסכים...

הציורים באקס פורס החדש, לפי דעתי, מאוד מוצלחים ומיוחדים...יש בהם מין משהו שפשוט מושך אותו לקרוא מה יש בחוברת. הכתיבה עצמה? מוצלחת...עוסקת בכל מיני רעיונות שבחיים לא הייתה נוגע בהם בחוברות קומיקס אחרות, ובטח לא באקס פורס הקודם (יצא לי לקרוא מעט מאוד חוברת של זה...לא מיוחד וסתם משעמם, לדעתי). השטות למטה, ד"א, זו החתימה שלי...אל תיבהל.

green lantern

New member
WELL.COM

אני אישית לא קורא מרוול אז אני חלא יכול לדבר... גלישה מהנה

ויאגרה

New member
ובקשר לציורים...

החלטתי להוסיף אחד...רק בשביל שהאחרים יוכלו לשפוט.

ויאגרה

New member
שיט...

עכשיו שמתי לב שמדובר בציור ממש ממש ממש גרוע של אותו צייר, שמצייר ממש הרבה יותר טוב מזה...והציורים היחידים המוצלחים שלו שיש לי על המחשב, יותר מידי כבדים בשביל האתר...

למעלה