ברכת שלום!

ברכת שלום!

על מה מדברים כאן? על בעיות? סוג של בעיות? מקטרים או פותרים? על התמודדות רגעית או ממושכת? יצאו לי יותר מדי שאלות בשביל הפעם הראשונה.....

שלום לך (איזה כינוי...) ../images/Emo20.gif

את מוזמנת לקרוא בדף הראשי את דבר המנהל - שם כתוב על מהות הפורום.

קראתי

ואני עדיין מתלבטת... אני עברתי ועודני עוברת ארועים עמוסים ומעמיסים בחיי, רובם טראומתיים עד להחריד, עד שלעיתים אפילו קשה לדמיין שנפלו בחלקו של אדם אחד ובפרק זמן יחסית קצר (המחשבה על עצמי בגוף שלישי לפעמים מורידה מתחושת העומס המכבידה). יחד עם זאת, וכנגד כל הסיכויים, אני ממשיכה בדרכי קדימה, נלחמת בנסיבות, כשהבעיה המהותית היא שכמעט ואין לי את מי לשתף במה שעובר עלי. לרוב, אותם האנשים המעטים שלהם אני חושפת את סיפור חיי (בחלקים, ובמינונים מדודים, כדי לא לגרום להם לבהלה)נתקפים בהלם, לא מאמינים שאני עברתי/עוברת כאלה דברים... אני מחפשת במה "לשפוך", אני פחות מחפשת תמיכה, יותר כיווני חשיבה מרעננים על החיים שלי מזווית של אדם חיצוני. משהו שישפוך אור אחר על המתרחש... האם יש לי כאן מקום?

hanaaat

New member
וואו

תיארת כאן בדיוק, אבל בדיוק את מה שהייתי כותבת על עצמי אם הייתי מעזה. אני בפורום הזה קצת יותר משבוע, ועוד אין לי אומץ לספר מה קרה. בינתיים אני מייעצת מנסיון חיי העשיר מדי. יש לך כאן מקום, ברוכה הבאה,

למעלה