ברלין חג המולד, הקור והקניות

• פותח הנושא mc80
  • פורסם בתאריך

mc80

Member
ברלין חג המולד, הקור והקניות

היי כולם,
מי גר או ביקר שנה שעברה בברלין בתקופת חג המולד טיפה לפני... (15-19/12)?
כמה קר באמת? ראיתי שהיו טמפ נמוכות, אבל כמה באמת גשם או שמש או שלג יורד?
מה הסיכוי לימים רגועים להסתובב בעיר במהלך היום?
בנוסף, הבנתי שיהיה קשה למצוא מידות בתקופה הזו בגלל הטירוף שכולם קונים. אני מידה s/m גבר, ובמכנסיים סביב 28-32 אירופאי (תלוי במכנס/ בגזרה). נעליים 40-42 אירופאי. הגרמנים גדולים ממני אבל באים גם מלא תיירים אז.. כמה זה נכון שלא יהיה הרבה מבחר וכדאי להקדים את התאריך אם זה לקניות?
אגב, האאוטלט המפורסם מחוץ לעיר שווה את הנסיעה?

אני הייתי בברלין בינואר 2017. היה קר. מאוד קר.
ביומיים הראשונים היה בערך 4- במהלך היום, ואח"כ זה "התחמם" ל2-3 מעלות מעל האפס. התלבשנו טוב (ממש ממש טוב), עשינו הפסקות התחממות בבתי קפה ובמקומות סגורים בכלל. לא היה לא שלג ולא גשם בחמישה ימים בהם אנחנו שהינו בעיר. גם אם הייתה שמש, היא הייתה חסרת תועלת.
בעלי פחות עשה שופינג, אני יותר, כך שאני לא יכולה להעיד על מידות של גברים, רק של נשים וילדים. היה מוצלח מאוד ולא היו חסרות לי מידות בחנויות אליהן נכנסתי. לא יצאנו מחוץ לעיר, הסתובבנו בעיקר בקניונים (המוצלחים, יש לומר) שיש בעיר עצמה, קנינו בפרימארק כמובן, ביוניקלו וב h&m.

mc80

Member
תודה על המידע

סליחה על התגובה המאוחרת. רק עכשיו קבלתי התראה על התגובה שהתקבלה.
אני יודע שינואר קר וקפוא יותר מדצמבר. בקיצור זה סוג של מזל בשופינג ולבוש מתאים. אני דיי מתכנן לקנות את הכל שם כי אין לי בארץ משהו מספיק מחמם לחורף שלהם. אסבול מקס' שעה במעבר מהמלון לאחד הקניונים.
אני מבין מהתגובה שלא הגעתם לאאוטלט שלהם בטיפה מחוץ לעיר. תהיתי כמה שווה להרחיק אליו. אבל כנראה שאסתפק גם במרכזי הקניות העירוניים יותר.
תודה!

למעלה