ברמן וקיסוס ??

ברמן וקיסוס ??

אנשי הפקה יקרים את ברמן וקיסוס אפשר ללמוד לאהוב אבל מה זה "הגברים" האלו, לקום בבוקר לוקח להם 3 שעות וגם אחרי שעזבו את המיטה הם ממשיכים לפהק ,וכל זה בזמן שיש מסביבם 14 פרחים מסוגים שונים ואני אומר חכמים בני חכמים עובדי הערוץ הייתם צריכים להביא לתוכנית גברים סטייל רוני מאנה הרייטינג היה בשמיים עכשו אחרי שבועיים אורגיות היה שם ,ויוני יוני יוני מה אפשר עוד לומר על הערס הקטן במסכה ,בא לי לתת לו אחת למצח ישר לבונגילה והנשים ! טוב נשים הן קדושות מסוגים שונים כולן בנות טובות לליז למשל הייתי מסדר את הדוד שלי מאמריקה [מלא בכסף] שמו סאם בן 50 גרוש עבר משהו בחיים, הוא ידאג לה לעוזרת מקסיקנית צמודה רכב מפואר בית +בריכה כמובן וכרטיס פלטינה בארנק . ובמעבר חד לאתי חזן =יש לי דוד רחוק קוראים לו יעקב [קובי] מעתוק איש עסקים רווק בן 35 גר בעפולה שם גם המאפייה שלו ,יש לו דירת גג ורכב 4*4 ומלאאא חברים וכולם חולים על משה וקובי פרץ אגב הוא גם עושה עמבה לבד ,יוצא משהו. ובמעבר פחות חד ללירון = לה אני מכיר את הדוד האהוב יונתן הרשקו הוא סטייל הדוד סאם כרגע חי בלונדון בקרוב חוזר לארץ יפנק אותה חבל על הזמן כבר קנה דירה מול קפה ויולה הממה אני חושב שזה לא יחזיק ,לירון אחת שלא מעריכה דבר טוב וחבל , אז נו באמת אנחנו מקטרים ועדיין עוקבים אחרי התוכנית המשך יבוא

למעלה