ברמניותתתתת******ברמניםםםם******זאת ההזדמנות

ליאור3001

New member
ברמניותתתתת******ברמניםםםם******זאת ההזדמנות

דרושות ברמניות כוסיות שיודעות לעבוד,לתת שואו טוב,חיוך ושירות ..חשוב המראה בעניין הזה. כמו כן דרושים ברמנים בעלי מוטיבציה לעבוד גם פתיחה וגם סגירה של הבר,בעלי ניסיון בתחום השתיה ויכולת עבודה מאומצת בזמן לחץ. השכר בסיס 300 ש"ח לערב ובנוסף טיפים.. 050-424-424-8 ליאור [email protected]
 

Wolfindale

New member
אבל איפה?

בחיפה?
 
ממה שאני הבנתי...

הבנות צריכות להיראות טוב (כוסיות) לעשות גלגלונים בתוך הבר (שואו) ולתת את הטלפון שלהן לכל אחד שירצה (חיוך ושירות) הבנים לעומת זאת... צריכים לעבוד 12 שעות רצוף (פתיחה וסגירה של הבר) להכיר כל משקה וקוקטייל שאי פעם נוצר (ניסיון בתחום השתייה) ולחפות על הברמניות הכוסיות שלא ממש מוכרות שתייה אלא מהוות נוף לשטיפת העיניים בתוך הבר (יכולת עבודה מאומצת בזמן לחץ) יש גם מינימום של cup לחזייה בשביל הבנות? כי לי יש ציצי די קטן, אבל אני משתדלת לבוא תמיד עם פוש-אפ.
 

tal1g

New member
אתה פותח בית זונות או בר?

אם זה בר תציין פשוט נסיון וגיל . הסיבה פשוטה לא אתה רוצה לעשות כסף. העובד/ת שלך צריך להיות טוב בשלושה דברים מלבד ידע באלכוהול,עבודת צוות ויכולת אינטראקציה. *יכולת מיקסום מכירות *טיפול בהתנגדויות *שימור הלקוח בין כל הברמנים/יות הטובים שהכרתי ישנן גם כוסיות ושווים כמו שהגדרת אבל בטח שלא הרוב ובטח שלא בגלל זה הםן עובדים/ות. בברכה טל גנץ
 

ליאור3001

New member
פרטים וקצת יותר רצינות..

הברמניות חשוב ההופעה החיצונית שלהם אין מה לעשות אנחנו חיים בישראל ושואו יפה ואלכוהול זה חיבור מושלם. הם לא צריכות להיות חשופות ולא לרקוד,הם צריכות לדעת לעשות את העבודה ויחד עם זאת לתת שואו לא קטן. לגביי הברמנים הכל מתחלק שווה בשווה,וישנם דברים שגברים יכולים לעשות ולהרים מה שבנות בטח לא. השכר הוא בטוח משתלם. העבודה היא לרוב באזור המרכז: ת"א,פ"ת,ר"ג ,הוד השרון וכו'.. המשך ערב נעים. קמילה בר. ליאור
 

ליאור3001

New member
טעות גדולה...

ישנם אירועים שהברמנים עושים טיפ כללי של 600 ש"ח מלקוחות וחוץ מיזה עוד טיפ כללי מבעל השמחה.. ברמנים גומרים משמרת ערב לפחות עם 400 שקל בכיס.
 

Shuye

New member
הממ

דווקא כי אני בא מהתחום של הקייטרינג באירועים, אני רוצה להסביר לך משהו שאתה לא רואה. ככה זה בתחום של האירועים, אתה מגיע בממוצע ב3 בצהריים (לגבר חסון שרוצה לעבוד בהקמה ולעשות עוד אקסטרה כסף), טוחן את התחת שלך 12 שעות, אבל חוזר הביתה עם 400 שקל, מזומן, ביד. והרגע הזה שווה הרבה. כמה מקומות אתה מכיר שנותנים לך 400 שקל מזומן ביד אחרי יום עבודה?
יודע מה, וגם אם התחלת לעבוד ב1 בצהריים, עבדת 14 שעות ועשית 400 שקל, זה עדיין יוצא קרוב ל30 שקל לשעה. זאת לא עבודה שאתה בא להתפנק ולשבת במזגן 9 שעות ועושה 21 שקל לשעה, זאת עבודה קשה לרציניים שנותנים עבודה ולא מתבכיינים על הקושי או על השעות הרבות שאתה עומד על הרגליים, ומקבלים על זה אחלה כסף.
 

Symbolic

New member
גבר

לקרוע את התחת 12 שעות בשביל 400 שקל זה באמת לא כזה כסף טוב.
 

Shuye

New member
אחשלו

אתה כנראה שוכח שאנחנו חיים במדינת ישראל, שבה רוב התושבים מרוויחים 200 (!!) שקל על 8 שעות עבודה. (וזה גם בחישוב גס של 25 שקל לשעה) 400 שקל ליום עבודה בארץ זה מעולה, וזה מבחור שסגר אלפיות כמעט כל יום בחו"ל.
 

S1ndrome1

New member
לא ברור

לא ברור מאיפה הסטטיסטיקות החותכות שלך, אבל יחסית למשכורת ברמן, אפילו ברמן מתחיל, זה לא כל כך גבוה... במיוחד לאור המאמץ הפיזי הגדול ועצם זה שלא תמיד יש טיפים גבוהים אם בכלל. זה שזה מעל למשכורת מינימום לא הופך את זה לטוב, גם בשיפוצים אפשר לקרוע את התחת מבוקר ועד ערב ולעשות הרבה יותר כסף, זה אומר שזאת עבודה שווה ומשתלמת?
 

Symbolic

New member
תבדוק את הסטטיסטיקה שלך

שכר ממוצע במשק הוא סביבות 8100 ש"ח (למשרה מלאה - 160 שעות עבודה) בערך 50 ש"ח לשעה. ממוצע. זה כולל את השכר מינימום וגם את המשכורות הגדולות. 400 ש"ח ליום עבודה של 8 שעות זה הממוצע. אתה עובד 12 - וגם לטענתך קורע את התחת, משמע, את אמריקה לא גילית. וההערה שלך על "סגר אלפיות כל יום בח"ול" ממש לא מרשימה אותי, וגם דיי מיותרת.
 

תומר ס

New member
עבדתי בזה פעם

ועוד במקום הרבה יותר טוב שנותן 260 ל-7 שעות בלי הקמה ועזבתי את זה כי זה נמאס מהר מאד. זה לא הרבה כסף בכלל.... זה בסדר למי שמתחיל.
 
ואו בר אירועים... אני זוכר את התקופה...

ואני חייב להגיד שברוב הגדול של הברים, זו חתיכת עבודה מחורבנת. לא מחורבנת כמו של הקייטרינג נגיד, כי הם עושים יותר שעות, לרוב עובדים קשה הרבה יותר, ומרוויחים פחות כסף. אני שוב מחזק את מה שאמרו לפני. 400 ש"ח ליום עבודה (ובתחום הזה, יום זה פאקין' יום), של קריעת תחת זה לא אחלה כסף.
 

obbb

New member
בעקרון כן

אבל המינוס בקייטרינג הזה, שפשוט אי אפשר להחזיק בזה הרבה זמן, זה לא קבוע, ואי אפשר לבנות על זה. אי אפשר לעבוד 5-7 משמרות בשבוע של 12-14 שעות כל יום, אפשר להחזיק שבוע, שבועיים, חודש... אבל מתישהו זה נשבר. עדיף לעבוד פחות שעות ולשמור על עבודה קבועה במקום מסודר עם עבודה שאתה לא חוזר עם פריצות דיסק כל יום... אגב, אני ברמן מתחיל, מרוויח ביום רע מאוד 30 לשעה, יום בינוני-נחמד 40 לשעה, ובמשמרת חזקה 45-55 לשעה. מיותר לציין שאני נהנה מהעבודה, ועובד בכיף גדול. ובלי קומבינות בלי כלום, במקום עם מינוסים גדולים אחרים.
 
למעלה