הפורום של לנדמרק ("הפורום")
הי, בתור בוגרת הפורום אני אשמח לשפוך קצת אור על מה שקורה שם. לגבי coaching ממש - אני יודעת מעט ולא מניסיון אישי, אז אני אוכל להשוות עם הקצת שאני יודעת, ותרגישו חופשי לתקן ולהגיב...
הפורום עצמו וכל המסלול שבא אחריו (2 קורסים נוספים) נועדו למטרה אחת -
לחיות את החיים בעצמה ולחיות חיים שאוהבים (טוב, 2 מטרות
). כל הכלים שמקבלים שם מתבססים על זה שהמשתתף אומר מה לא עובד בחיים שלו, מה לא עובד כמו שהוא היה רוצה והוא מחויב לפרוץ דרך בתחום הזה. מהבחינה הזאת - זה די דומה ל coaching לפי מה שאני מבינה. המשתתף מגדיר בעצמו מה הוא היה רוצה, ומשתמש בכלים של הפורום כדי להגיע לשם. חלק מהעבודה היא כן על ידי אימון אישי ממש - בייחוד בקורסים היותר מתקדמים - לכל משתתף יש מאמן אישי ויש שיחת אימון פעם בשבוע ולפעמים יותר. מה שכן, מכיוון שהעניין הוא על לחיות את החיים בעצמה, לפעמים השיחות הן לא ספציפיות על הנושא שהגדרתי אלא עובדים על נושאים אחרים שכרגע אני לא בעצמה בהם ורואים איך זה משפיע גם על נושאים אחרים. העניין הוא על לראות משהו חדש בתחומים שבהם אנחנו נעצרים בחיים, דברים שאנחנו לא מודעים אליהם ומתוכם אנחנו פועלים, וברגע שמזהים אותם אפשר לבחור מה לעשות איתם (להמציא אפשרות חדשה בשפה של הפורום
) ברמה שבה אני נמצאת עכשיו (אני בקורס מנחי מבוא שזה אומר ללמוד להנחות ערבי מבוא לפורום) האימון הפך לכלי יומיומי - לדרך חיים. את לא בעצמה? תתקשרי למישהו ותקבלי אימון על זה! כמובן זה תלוי בי וכמה אני מחויבת לחזור להיות בעצמה, כי אף אחד לא יכול להכריח אותי לעשות את זה
אני מקווה שעניתי ואני אשמח להרחיב עוד אם אתם רוצים. אני מאמינה מאוד בכלים שקיבלתי בפורום כדרך חיים - באמת גישה לכל מה שאני רוצה בחיים (למשל כרגע התחלתי לצאת עם מישהו כתוצאה מאימון ספציפי שקיבלתי בנושא ובגלל ששמתי את המחויבות שלי לעניין לפני הדרך האוטומטית שבה אני פועלת). השיחה הזאת לגבי מה עוצר אותנו בחיים ואיך אנחנו הולכים מעבר לזה פשוט מרתקת אותי, וזאת הסיבה שאני כאן בפורום הזה למרות שאני לא בעסקי coaching ממש. אבל הנה משהו שנכון גם לגבי וגם לגבי מאמנים אישיים אני בטוחה: הזכות לעשות הבדל בחיים של אנשים, להיות עם אנשים בזמן שהם רואים משהו חדש לחיים שלהם והולכים לעבר מה שהם רוצים להגשים - זה תענוג גדול, וכיף לדעת שיש לנו חלק בזה ושיש לנו את היכולת לתת את זה לאנשים.
יום טוב לכולנו!