ברנדון? יהודי?!

nameless 0

New member
ברנדון? יהודי?!

חבר'ה ניראה לי שעליתי על משהו פה..... ברנדון קורא לשם ברנדון בויד- בטח מצד אביו.... אך כולנו יודעים להדת נקבעת לפי האם.... אימו של ברנדון עונה לשם דולי קלדרון וייסמן- שזה אחד השמות היהודיים לדעתי... תקנו אותי אם אני טועה.... אני חושבת שצריך לדבוק את זה... תהנו: http://www.theacorn.com/news/2006/1109/Community/039.html

Incubus Creep

New member
:O

חח באמת אולי עלית על משהו. אני יודעת שמייק יהודי אבל לא יודעת על ברנדון.

arTT916

New member
אתם טועים לצערי...

בקשר לשם משפחה של אימא של ברנדון הוויצמן בא מהנישואים השניים שלה.(היא התגרשה והתחתנה בשנית)אחריי שברנדון נולד.

arTT916

New member
רגע שנייה...

שנייה..LOL לא שמתי לב לקלדרון...
אני אבדוק את זה...הלוואי וברנדון הוא אחד משלנו...

dikla99

New member
זו כנראה טעות-

אם מישהו יטרח לקרוא את הכתוב, הוא יראה שהיא הגיעה ממקום שאוכלים בו טורטיות, סביר להניח מקסיקו או משהו בסיגנון. (לא שאין יהודים במקסיקו, אבל נו באמת...)

arTT916

New member
רגע, אבל מה עם הקלדרון?../images/Emo4.gif

קלדרון זה שם יהודי , לא?

arTT916

New member
אם זה מעניין מישהו..ראיון עם אמא של ברנדון../images/Emo13.gif

מצאתי ראיון עם אמא של ברנדון מאפריל 2007
איזה מנחה מעפנה איך בהתחלה של הראיון שהם דיברו על ברנדון אז היא הציגה אותו כברנדון ויצמן...חחחח... ואמא שלו לא יהודייה.כי היא מספרת שם שהיא היתה בארוחת ליל הסדר עם בעלה השני (הוא יהודי.משם בא הויצמן) והיא מכנה את עצמה "שיקצה" שזה גוי ביידיש..על זה שמה יחשבו האורחים על המצות שהיא ניסתה להכין. זהו , נראה לי מצאתי תשובה לשאלה.ברנדון לא יהודי.(איי..חבל..LOL)

nameless 0

New member
אמ...

אני לא יודעת... בואו לא ניתחס לויצמן אפילו שזה סוג של כבוד.. יש לו סוג של קשר ליהודים... גם אם זה סוג של אבא חורג... אבל קלדרון.. לא יודעת... טוב לא נורא... לפחות ניסינו.... =) *אולי מעלימים מידע!! חחח....

למעלה