ברנדי זאת אם הגרגליפה האדומה..

ran a habal

New member
ברנדי זאת אם הגרגליפה האדומה..

זאת לא הזמרת ברנדי(זאת שמשחקת במואישה ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון) לשניהם קוראים ברנדי והם דומות כמו שני טיפות וודקה... זאת אותה אחת???? אם כן אז היא אשכרה מפגרת..

ran a habal

New member
את בטוחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה הסיכוי...

שהם כאלו דומות ולשניהם יש אותו שם אולי היא שם בתור גימיק? לתוכנית?

DidjiT

New member
אווקי תשמעי שניה,

את חייבת להירגע. את מדברת פה לאנשים כאילו העולם שייך לך ואת משחקת ת'צמך יודעת הכל. אז סבבה אולי את וותיקה בפורום באמת שאין לי מושג אני דיי חדשה. אבל כל הלחץ שלך עם השירשורים והילדה סה"כ שאלה את לא צריכה להתחיל להתעצבן ולשחק אותה. ראסמי, צאי מהפוזה ומהגישה הזאת.

אני לא חושבת שהעולם שייך לי

אני לא וותיקה(מאמצע העונה ה2) איזה לחץ של שירשורים בדיוק? אני לא משחקת ואני לא אצא מהפוזה.. כי אין לי אחת!

עדידי15

New member
פפפפפחחחחחחח

עלק "איזה לחץ על שירשורים בדיוק?"...טחח כל פעם שמישו לא משרשר טוב את ישר מתנפלת עליו.. אז מה?מה קרה?הוא לא שירשר טוב?זה מה שקרה?בגלל זה את חייבת להתנפל על כל אחד כאילו הוא הרג מישו..??!?!?

בואי לא נתחיל עם זה שוב

לא כל פעם שמישהו לא משרשר טוב.. אני כבר איזה חודש לא שמתי ת'אומנות ורק כשמישהי אמרה שהיא לא יודעת אז אם אפשר ללמד אותה.. נתתי לה.. זה לא ניראה לי משהו לוחץ במיוחד.. להפך.. עוזר... ואם מישהו לא שירשר טוב.. לא קרה כלום.. אבל אם זה משהו שהוא עושה הרבה.. אני אתן לו עזרה.. למה לא אמורים לעשות ככה ולא סתם יש דרך לעשות איך.. זה עינין של סדר.. מה? כמישהו לא נוהג נכון(מהר מידי וכו') אם תופסים אותו הוא מקבל כנס.. כדי שלא יעשו את זה שוב.. ויש מקומות בעולם שאפילו לוקחים אותם לכיתות ללימוד נהיגה... למה? כדי לעזור.. אז כן אני יכולה להיראות כמו איזה רודנית איומה.. אבל.. זה בעיה שלכן, לא שלי.

כן יש לי שגיאות כתיב..

אני לא מושלמת(תודו שחשבתם!) ואני מעולם לא עושה את זה בהתנפלות.. כל אחד קורא את זה איך שהוא רוצה לקרוא.. וזה.. לא בעיה שלי.

למעלה