ברנדי "עבדת" VSOP של כרמל 1983 סגור לגמרי כמה שווה?
H hadi orr New member 8/3/18 #2 כמה שיציאו לך תיקח. מעשרה שקלים עד אין סוף פריט לא משמעותי לכל אספן בכל צורה (וגם לכל שתיין). בהצלחה
Y yoni87x New member 8/3/18 #3 מאיפה אתה יודע שהפריט הזה לא משמעותי לאספנים? זה ברנדי VSOP משנת 1983 ולא יין משנת 2015, מה גם שהבקבוק מלא וסגור.. יש לך ידע באספנות של בקבוקי אלכוהול ישנים או שסתם הגבת? ביד 2 בקבוק כזה נמכר באלפי שקלים ואף יותר..
מאיפה אתה יודע שהפריט הזה לא משמעותי לאספנים? זה ברנדי VSOP משנת 1983 ולא יין משנת 2015, מה גם שהבקבוק מלא וסגור.. יש לך ידע באספנות של בקבוקי אלכוהול ישנים או שסתם הגבת? ביד 2 בקבוק כזה נמכר באלפי שקלים ואף יותר..
P powo New member 8/3/18 #4 אז ביד שתים אמרו לך. שזה שווה אלפי שקלים ויותר ובאם יש מישהו שמבין אז זה הדי
Y yoni87x New member 9/3/18 #5 בכלל לא אמרו לי ביד 2.. ולא דיברתי עם אף אחד שם, עשיתי השוואה בין כל המודעות ולפי המחקר שוק לבקבוק שברשותי יש ערך לא נמוך.
בכלל לא אמרו לי ביד 2.. ולא דיברתי עם אף אחד שם, עשיתי השוואה בין כל המודעות ולפי המחקר שוק לבקבוק שברשותי יש ערך לא נמוך.
א אסיק1 Member 9/3/18 #7 יוני ביד 2 יש הרבה מודעות עם כל מיני מחירים הזויים (יותר או פחות) אני לא יודע אם עדין מופיע האחד שדורש חצי מיליון על גליון הכרזת המדינה...
יוני ביד 2 יש הרבה מודעות עם כל מיני מחירים הזויים (יותר או פחות) אני לא יודע אם עדין מופיע האחד שדורש חצי מיליון על גליון הכרזת המדינה...