ברנדן!!!אוליי תפסיק למחוק הודעות...

Brendan

New member
רינו...

אם אתה מתכוון להודעות בהם היה שימוש במילים "לקלקן מלשן" ו-"פושע" אשר כוונו לגולש בפורום, הרי שלא אני מחקתי אותם. אך מי שמחק אותם עשה נכון היות ואין מקום להודעות מיסוג זה בפורום.

רינו

New member
לא לא לזה...זה בוודאיי לא שייך למקו

למקום זה. אך חורה לי שאת הודעותייו של איציק מצאתם לנכון למחוק ולחסום. אם כל הכבוד יש גם לאיציק חלק במאבקנו והגם שהוא בקיא בכל זכויותנו. אז פונה אני אליכם להחזיר את איציק מייד. וכמו כן באם מישהו סורח בפורום זה יש להודיע לו ולא חלילה לחסמו. מזלכם שאני לא יכול לקום אליכם
)))

Brendan

New member
חשבתי כי מדובר בהודעות שלך...

בנוגע לאיציק, הודעותיו נימחקו מטעמים של אווטינג. הוא הוזהר שלא לחזור על הודעות אלה אך בחר להמשיך בהן. איציק נחסם מלהיכנס לפורום לפרק זמן מוגבל בשל הודעותיו והודעה על כך שוגרה לו במקביל לחסימה. נכון לכרגע, איציק כבר לא חסום והוא יכול לכתוב בפורום כל עוד הוא יעשה זאת בצורה נעותה ואשר עומדת בכפיפה אחת עם הכתוב בסעיף " כללי התנהגות בפורום "

רינו

New member
סלח לי על הבורות?../images/Emo53.gif

חיפשתי בכל המילונים ובאמת שלא מצאתי... מה זה אווטינג?

Brendan

New member
אווטינג...

המילה אווטינג מקורה בשפה האנגלית ופרושה הוא: יציאה (OUT). OUTING (אווטינג) זה פועל שמשמעותו לצאת החוצה לטיול. בקונטקסט של אינטרנט עושים שימוש במילה אווטינג על-מנת לתאר מצב בו צד אחד חושף נתונים פרטיים על צד אחר. פעולת החשיפה של הנתונים הפרטיים היא "הוצאת" (OUT) מידע פרטי לרשות הרבים וזאת מכיוון שפירסום פרטים כאלה בפורמט של צ´ט או פורום, חושף אותן לכל הציבור הגולש. הודעתו של איציק כללה מידע פרטי אודות מנהלת הפורום. העובדה שהמנהלת רואה לנכון לספר על חייה הפרטיים לאנשים בעולם האמיתי לא נותן אישור לאנשים אחרים לפרסם פרטים אלה ברשות הרבים. הדבר דומה לפרסום בעיתון. במידה ואפרסם את השם האמיתי שלך+ כתובת שלך ומספר טלפון בעיתון של מחר, הרי שתוכל לטעון שאני פוגע בזכות הפרטיות שלך. אך מצד שני, מותר לי לפרסם את המידע הזה לאנשים אחרים באופן פרטי שאין בו חשיפה ציבורית.

רינו

New member
תודה על ההסבר המדוייק..+קישור למילו

החכמתי מחכמתך ברנדן,ובאמת תודה . אני מצרף בהזדמנות זאת קישור למילון מורפיקס עברי-עברי למי שמעוניין

Brendan

New member
אחלה מילון. אני רק מקווה...

שהוא ישאר חינם ולא יעלה כסף כמו הבבילון.

למעלה