ברנשית

ברנשית

New member
רשמים מהקרנות בכורה

מצוידת שלא כהרגלי בביקיני מגניב בצבע כתום זוהר עם נקודות ירוקות ,הגעתי למכון השיזוף הידוע ברחבי צפון הארץ. כמובן כהרגלי בני משפחתי, לוקחים מקדמי הגנה רבים וטובים (והכוונה הפעם אינה לקרם הגנה מהשמש) - כדי שחלילה לא נאחר להקרנת הבכורה, ומגיעים לפני פתיחת קופת הכרטיסים לבכורה. הבית קולנוע עצום וגדול לעומת הקודם שלי, בו כולם מכירים את כולם: השומר, הכרסיטן ואפילו המקרין...אבל פוגשים הרבה אנשים שכולם מגיעים אף הם להקרנת הבכורה, ונדמה לרגע שכל עם ישראל מגיע בהמוניו להקרנה. אבל הבית קולנוע ובייחוד להקרנה הספציפית הזו - עם נוף מדהים לים, עיצוב גאוני של מיטב המעצבים מהארץ ומהעולם . (מתחת לאדמה, בשיפוצים, ללא חלונות כלל...) וברצינות בינתיים חוץ ממעט עייפות הכל זורם כמתוכנן, אני די מפחדת מכוויות, אבל בעצתה המופלאה של נאן אני כבר נמרחת מעכשיו ומקווה שהמצב ימשיך להיות כך. נשארו עוד שבועיים וחצי שבהם אזכה לנסוע ברכבת ישראל שלמי שלא יודע עשתה שידרוג עצום מימי הצבא שלי וכבר זכיתי בעוד חוויות רבות מידי יום. וכעת אגש לחפש ביקיני חדש למחר... ותודה לך מלמלה על ההתעניינות

נאן

New member
תגידי את האמת ברנשיתי....

באמת ברנשית..... תגידי את האמת וכל האמת....... שאת מתחפשת עוד 10 פעמים לבטמן שחשקה נפשך להיות בטמן וזה מה שמקרינים בבית קולנוע הענק הזה.... את האוסר בטוח תקבלי ותשתדלי בבקשה שהבגד ים לא יהיה חושפני מידי שהמקרין לא יתבלבל לו שם רחמנות עליו בחיי! ומראש אני מבקשת חתימה כדי שאני לא אצטרך לעמוד בתור...... את יודעת אני זקנה בלה(עושה עינים). אז בבקשה פרוטקציה..... לקשישים.... היום עבר שבוע........ להיותך בטמן........ עוד......... לבטמן..... אללי רכבת ישראל משקשקת חחחחחחחח
| נשיקות נאנוש

מלמלה

New member
חחחחחחחחחחחח

העיקר לשמור על מורל גבוהה ונכון המקום הוא המוני וכשנדמה נדמה היה לי שהם מתיחסים אלי כמו חתיכת בשר צלויה תמיד אמרתי לעצמי בלב (כמו שכבר העלתי כאן בעבר) לכל חדר הקרנות שם מגיעים כל יום כ-70 מטופלים כפול כל יום - זה המון וכנראה זו הדרך של העובדים להתגונן נאן אני אפילו לא מספיקה לפתוח אימיילים אבך תודה ועד סוף הקיץ מקווה להשלים את החסר חלקם כבר הספיקו להתגלגל למכותבים לשמח ולהצחיק המשיכי כך

למעלה