ברוכה השווה ה אוהבתותך.
נ נמש לנצח New member 19/8/05 #21 ../images/Emo24.gif ברוכה השווה ה../images/Emo82.gif ../images/Emo24.gif אוהבתותך.
ב בצה17 New member 20/8/05 #22 ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif|חיבה|תודע../images/Emo39.gif גמני אוהבת אותך בובע יומאהבה שמח
מ מכשפופלה קטנה New member 20/8/05 #24 לפחות את לא לבד../images/Emo4.gif ../images/Emo15.gif ואני יודעת על עוד 3 זונות שלא מצאו קליינט. >.<
E Extraordinary Girl 8 New member 20/8/05 #25 יש לי רעיון כל אלה שלבד היום (אני ביניהם) ובאים להופעה, מוזמנים לחגוג ביחד בקבוצת תמיכה חגיגית. רק תביאו משהו לאכול. וטישואים לרגישים.
יש לי רעיון כל אלה שלבד היום (אני ביניהם) ובאים להופעה, מוזמנים לחגוג ביחד בקבוצת תמיכה חגיגית. רק תביאו משהו לאכול. וטישואים לרגישים.
מ מכשפופלה קטנה New member 20/8/05 #26 עוד מישו אחת מזכיר את ההופעה../images/Emo15.gif המזורגג הזאת אני מנקנקת אותו!!!!!! דמאט! מה לא ברור?!?!?!?! אני לא יכולה לבוא להופעה@!!!!! אני אשב במועדון עם סיגריה ושיזדיינו לי כולם!!! >>>>>.<<<<< ):
עוד מישו אחת מזכיר את ההופעה../images/Emo15.gif המזורגג הזאת אני מנקנקת אותו!!!!!! דמאט! מה לא ברור?!?!?!?! אני לא יכולה לבוא להופעה@!!!!! אני אשב במועדון עם סיגריה ושיזדיינו לי כולם!!! >>>>>.<<<<< ):
מ מכשפופלה קטנה New member 21/8/05 #29 קניתי אתמול קופסאת נובלס >.>../images/Emo15.gif נראה. אולי אני אפסיק.