ברצוני לברך בשמכן/ם את ישראל

טומי*

New member
ברצוני לברך בשמכן/ם את ישראל../images/Emo65.gif

ליום הולדתו
באושר ובריאות עד 100 כ 20

דיתוּש

New member
מזל-טוב!../images/Emo141.gif

הרבה אושר ואהבה והצלחה בכל מעשי ידיך
!Boldog Szuletesnapot [הייתי מצרפת משהו, אבל לינקים לא עובדים לי
וכל התמונות שהיו לי הלכו למי-יודע-איפה... sorry!]

B T1

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב ויומולדת שמח.......

לחברינו ישראל.

o l i v i a

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo79.gif

אושר בריאות ואריכות ימים.

liat1953

New member
../images/Emo65.gifברכות ליום הולדתך-ישראל../images/Emo47.gif

הרבה מזל
הרבה טוב
מעל הכל הרבה בריאות
והרבה שנים של אושר

ישRאל

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

לכל המברכים,,,,

ישRאל

New member
יש לי שאלה להונגרים שנינו,,,

האם למישהו יש רעיון על איזשהו מוצר הונגרי טיפוסי,,שאפשר וכדאי לייבא לארץ??יש לי רצון עז להכנס לתחום,,אודה על תגובות,,

יש שני מוצרים שמבקשים לעיתים

קרובות להביא מהונגריה. 1.)מכשיר עזר ליצירת בצקיות, Nokedliszaggato. 2.) גומיות למכירי אספרסו ביתיים מהסוג הנקרא Macineta. לא בדקתי את הכדאיות הכלכלית או רמת הביקוש. מנסיון החיים של הסביבה שלי, אלה המוצרים המבוקשים. לא הייתי מציע להכנס לתחום של יבוא יינות איכותיים, כי השוק כנראה רווי. יש ירידה כללית של כ-10% במחירי היינות בשנה האחרונה. הונגריה מייצאת לישראל נורות Osram ונתקלתי גם במסנני רכב מתוצרת הונגריה.

טומי*

New member
אז הנה ישראל כמה תשובות....../images/Emo92.gif

לאחר שביררתי..ראשית אם אתה מכיר את הקרם המפורסם דיאנה-DIANA שיש ממנו בכמה סוגים.נגד קמטים,נגד הזדקנות העור..וכו'... ידוע לי שהקרם מפורסם דייו גם בארץ. דבר השני שאין בנמצא בארץ,בקבוקונים קטנים עם-SOSBORSZESZ שאומרים ישי לו תכונות מרפא.כשאני נוסע להונגריה זה אחד הדברים הראשונים שאני קונה.ניתן לקנות אפילו סוכריות ממולאות בשושבורסאס. יש לי עוד כמה רעיונות,אבל אני לא בטוח שבארץ ירצו לקנות...נגיד דבר ממתק שנקרא בעברית דבש טורקי ובהונגרית-TOROKMEZ.מעדן לא רגיל שזכור לי מילדותי לטובה. מקוה שעזרתי במשהו

liti

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לישראל!

הייתי מציעה לך לנסות לייבא את הפפריקה בשפורפרת (למרות שגם מיזרע וגם חוות התבלינים בבית לחם הגלילית מייבאים אבל בכמויות מצומצמות ומוכרים רק במקום) ובנוסף את המרציפנים ההונגרים שהם פשוט מדהימים!

ישRאל

New member
קראתי בשקיקה את שכתבתם

ובאמת נתתם לי כמה רעיונות,,אני צריך למיין לבדוק ויש המון עבודת הכנה בשטח,,כמו מה הביקוש ,,האם מוצרי מזון,,שצריך אישורים של משרד הבריאות ועוד עבודת מחקר,,האם בכלל משתלם לייבא,,אני שמח שיש לי פה חברים שאפשר לשתף ולקבל עצות ,,תודה לכולכם,,

למעלה