ברצוני לדעת מה קדם למה- הביצה או התרנגולת? ד"א- אני ממש ממש ממש אוהבת מים מינרלים
T Tapuhi New member 10/4/04 #1 ברצוני לדעת מה קדם למה- הביצה או התרנגולת? ד"א- אני ממש ממש ממש אוהבת מים מינרלים
Q qet1 New member 10/4/04 #2 הביצה היו קיימות המון ביצים של המון מיני זוחלים שונים מאות מליוני שנים לפני התרנגולת (או כל עוף אחר) הראשונה.
הביצה היו קיימות המון ביצים של המון מיני זוחלים שונים מאות מליוני שנים לפני התרנגולת (או כל עוף אחר) הראשונה.
N netbird New member 10/4/04 #3 השאלה היא לגבי עופות מה התפתח קודם בעופות - הביצה או התרנגולת? האם הביצה התפתחה קודם משום שהשינוי התרחש שם? או שמא השינוי המכריע קרה דווקא באורגניזם בוגר (התרנגולת הראשונה)?
השאלה היא לגבי עופות מה התפתח קודם בעופות - הביצה או התרנגולת? האם הביצה התפתחה קודם משום שהשינוי התרחש שם? או שמא השינוי המכריע קרה דווקא באורגניזם בוגר (התרנגולת הראשונה)?
א אחרון הפילוסופים New member 12/4/04 #7 תן לי עוד ניסיונות: אולי רק בייצים היו בהתחלה. או אולי תרנגול ותרנגולת? קיצור שאלה משעממת. חחחחחחחחח אחי למה אתה לא נותן לי לחזור פעמיים על בדיחות "שנונות"...לא יפה
תן לי עוד ניסיונות: אולי רק בייצים היו בהתחלה. או אולי תרנגול ותרנגולת? קיצור שאלה משעממת. חחחחחחחחח אחי למה אתה לא נותן לי לחזור פעמיים על בדיחות "שנונות"...לא יפה