ברצוני להגיב על כתבה ב-ynet...

Secular

New member
ברצוני להגיב על כתבה ב-ynet...

אם כן,פורסמה כתבה על כך שיש מיליון יורדים מהארץ,ושרוב היורדים הם צעירים,ובתגובה ח"כ פריצקי אמר שהירידה נובעת מהעוולות בחברה ולא מהמצב הביטחוני-הוא צודק!! אני לא מתכוון לרדדת לעולם,כי אין לי ארץ אחרת,אבל יש אנשים בעלי לב חלש יותר שצריך לעודד אותם להישאר פה במקום לברוח לחו"ל-ולכן צץ לי רעיון כביר עבור המפלגה שלנו,אם המפלגה תפנה אל הקהל הרחב בחו"ל שיבואו להצביע עבור המפלגה וכך יצילו את המדינה מן השחיתות של החרדים,ויהפכו את מדינת ישראל לגן עדן-אני מתכוון לפנות לטומי לפיד בהצעה זאת,עכשיו נשארה השאלה איך להפיץ את הקמפיין בחו"ל?! אשמח לשמוע הצעות!

אנדרי ז

New member
לא הבנתי

אתה חושב שישראלי מצוי שגר בחו"ל ישקיע אלף דולר על טיסה טרנס-אטלנטית, שלא לדבר על הזמן, ,על הטרחה ועל המצב הבטחוני בארץ, ויבוא לפה רק בשביל להצביע? אני מציע במקום זה ששינוי תפעל למתן זכות הצבעה לישראלים שגרים בחו"ל בנציגויות הדיפלומטיות של ישראל, כפי שמקובל ברוב המדינות הנורמליות.

ולדי

New member
פריצקי צודק

הירידה היא בגלל המצב החברתי-כלכלי ולא בגלל הערבים. אותי שום ערבי לא יזיז מכאן, אבל אם תהיה לי בעיה למצוא עבודה - אני קם ויורד. נקודה. ובקשר למתן זכות הצבעה לישראלים בחו"ל - אני אישית מתנגד. רק מי שמתכוון לגור כאן, צריך לתת לו זכות הצבעה. וכמובן, לישראלים שנמצאים באופן זמני בחו"ל מהעבודה, בשליחות או בטיול. לא ליורדים למיניהם. רוצים להצביע - שיבואו לאכול חרא איתנו ביחד!!!

אנדרי ז

New member
פה אני לא מסכים איתך

אני מעדיף את אותו ישראלי שפעם כן אכל פה חרא לפני שנמאס לו והוא ברח כמה שיותר רחוק, לעומת אותו חרדי שכן מקבל זכות בחירה למרות שהוא מעולם לא אכל פה חרא, אלא רק האכיל וימשיך להאכיל אותנו בחרא.

ולדי

New member
החרא שאני מתכוון הוא בעיקר מדיני

וכאן תסכים איתי שכמות החרדים שמתפוצצים היא פרופורציונלית לחלקם באוכלוסיה. אבל נכון, שאזרחות צריכה להינתן רק לאנשים שמוכנים להצהיר נאמנות למדינה ולערכיה הציוניים - וחלק מהחרדים כמו "תולדות אהרון" או "נטורי קרטא" תהיה להם קצת בעיה לקבל אזרחות.

אנדרי ז

New member
אבל לפי חוקי המדינה ואמנות

בינלאומיות אין לך ברירה אלא להעניק להם את אותה אזרחות. ולכן הדרך הנכונה לאזן אותם היא להעניק זכות הצבעה לאוכלוסייה שהיא ברובה כן ציונית שבחרה להתגורר בחו"ל. ואנחנו לא נמציא פה כלום, כך מקובל ברוב העולם.

כחלחל

New member
ועכשיו לחדשות הטובות !!

אמנם אנחנו אוכלים חרא .. אבל אין מה לדאוג.... יש מספיק לכוווולם....

למעלה