ברצוני להוליך אנשים בRPC

30ofir30

New member
ברצוני להוליך אנשים בRPC

כיצד אני מוליך אותם ישנו טוטוריאל באתר איך אינני מבין חלק מסויים בו על קו שיוצאים בדמות בשביל מסלול הליכה וכיצד יוצרים אותו תודה

מיכאל ג

New member
יענו לך אם

תכתוב קצת יותר ברור מה אתה רוצה כי לא הצלחתי להבין כלום מהשאלה. תשקיע יותר משתי שניות בניסוח הודעה.

drorlazar

New member
היי,!?! מישהו יכול להיות סבלני??!!

שישבת זה זמן לא טוב. וגם השאלה שלך באמת לא ברורה. נסח את עצמך וקנה בקבוק סבלנות

30ofir30

New member
איך אני יוצר את המסלול של הדמות

ה spline שאמור להופיע בה שאני מריץ את סרגל האנימציה למטה הדמות סטטית ולא זזה. אם מישהו לא מבין הוא יכול לומר ולא ליבש אותי ולתת לי לשלוח שוב ואז... קצת סבלנות אנשים.

30ofir30

New member
אני מדבר על זה שהדמויות לא זזות

גם מבחינת תמונה של עצמם ידים וכו'

מיכאל ג

New member
אמרת שיש חלק בטוטוריאל שאינך מבין

חשבת אולי לכתוב על איזה טוטוריאל מדובר ואיפה מוצאים אותו? לינק? משהו? איך לכל הרחות מישהו אמור להבין על מה מדובר בלי שתיתן פרטים?

איפה גשש בלש כשצריך אותו? :)

הדמויות ב RPC מתחלקות ל-4: 1. דמויות דו מימדיות סטטיות עם אלפא 2. דמויות ש RPC משום מה קורא להם 2.5D יעני שתים חצי מימדי עדיין דמויות עם כיוון אוויר אחד אבל עם יכולת תזוזה מוגבלת. 3. 3d שבם דמויות שאתה יכול להסכל עליהם מכל כיוון של המצלמה אבל הם סטטיות 4. 3.5D שהם סרטוני וידאו של אנשים הולכים שאתה יכול להסתכל עליהם מכל צד. יש גם 3d+ אבל לא לדמויות (עד כמה שידוע לי) אז זה לא רלוונטי ככל הנראה מה שיש לך בית זה דמות מהסוג הראשון (זאת שמגיעה חינם עם הפלאג אין) ולכן אתה לא מצליח להניע אותה כי היא לא אמורה לנוע.

למעלה