ברצוני להמליץ על ספר ממש טוב

z i p p

New member
ברצוני להמליץ על ספר ממש טוב

בחיים שלי לא יצא לי לקרוא ספר רצוף. אני בכלל לא אוהב ספרים והכי מפליא זה שאני כותב.... בכול מקרה המורה שלנו מכריחה אותה לקרוא בבוקר.... אז הלכתי לחנות ספרים ומצאתי איזה ספר שלפי דעתי מאוד מעניין. מה שמשך אותי במיוחד היה התקציר שלו,מין עובדות: דארן שאן היה ילד רגיל- עד שקיבל הזמנה לראות את קרקס האימים עד שפגש את מאדם אוקטה עד שעמד פנים מול פנים מול יצורי הלילה שישנו את חייו... דארן וחברו סטיב נלכדו במלכוגת מסוכנת.דארן יודע שרק איש אחד יכול להציל אותם.האיש הזה צמא לדם.... האיש הזה תובע מדארן את הבלתי אפשרי. ואז יש המלצות על הספר של גי קי רולינג,ושל חברה שמוציאה ספרים לאור. אני אישית הוקסמתי מהספר. עכשיו אני בקצרה יספר על הספר. אני מצטער עם אני אפלוט קצת יותר ממש שאני צריך אבל לפי דעתי שווה לקרוא. אוקי לסיכום לפני שתסגרו את ההודעה(כמובן שמי שלא שימשיך הלאה לקרוא את התקציר שלי). לסופר קוראים דארן אושונסי. הוא סופר אירי.... לספר קוראים "קרקס האימים". אם אתם מעונינים לקרוא את התקציר שלי המשיכו עד לסוף ההודעה. אם אינכם מעונינים אל תמשיכו. אז ככה. הסיפור מתחיל בשירותים. הגיבור של הספר הרגיש ברע בשיעור ולכן יצא מהשיעור לשרותים.... אני לא אפרט הרבה אך נגיד והכול עבר מהר וכבר הייתה הפסקה(אני מדלג על פרטים) אחד החברים של הגיבור מצא פתק כחול ספוג במים. לפני שהם הספיקו לקרוא את הכתוב צילצל פעמון המודיע על התחלת השיעור,והמורה צעק עליהם להיכנס לכיתה. כאשר הם נכנסו לכיתה הגיבור של הסיפור ביקש מהילד שמצא את הפתק להעביר אליו את הפתק וכך היה. בפתק כתוב שזאת הזמנה לקרקס האימים ומופיעים שם אנשים עם יכולות שאינם רגילות. המורה עבר ליד הגיבור וראה את הפתק הוא ישר היה בשוק ושאל את הילד מה זה ומאיפה השגת את זה? הגיבור גמגם.... ואז הילד שמצא את הפתק אמר למורה שהוא מצא את הפתק ולא ידע למה הם מתכוונים ורצה לשאול את המורה מה זה,המורה הוחמאה. בקיצור המורה הסביר שמדובר בקרקס של אנשים בעלי מום. שמוחזקים בתוך כלוב ומאלצים אותם להופיע. לכן הוא כעס כול כך. לאחר שהמורה הסביר להם הילד ביקש בחזרה את ההזמנה,המורה לא הסכים. אחרי כמה זמן הם ביקשו שנית והוא הסכים אך הוא חתך את הקטע שרשומה שם הכתובת של הקרקס....... משם הסיפור מתגלגל למקומות שלא עלה בדעתי שיגיעו למצב כזה. מומלץ להצטייד בטישו לפני כי לקראת הסוף מתחיל להיות עצוב ואני ממש בכיתי,משהוא שנדיר מאוד ובגלל ספר? אני חייב לציין שתמיד זילזלתי בספרים אך בזמן האחרון אני מצטער על כול שניה שביזבזתי על הזלזול הרב. אני ממליץ לכולם לקרוא ספר מהנה. יותר מומלץ לילדים בני 12-16...... אפשר גם למבוגרים אך אני לא חושב שהם יוקסמו כמו בני הנוער מהספר. בקיצור שווה קריאה@! עד לפעם הבאה ממני זיפ

למעלה