ברצוני להעיר על משהו שמפריע לי בפורום

BentzWatchJudo

New member
ברצוני להעיר על משהו שמפריע לי בפורום

זה לא סוד שהיה לי מאד לא נעים בפורום בשבוע האחרון. לצערי אני לא רואה שזה הולך להשתנות וכנראה אני אהיה פה הרבה פחות מבעבר.
בנוסף להשמצות האישיות שחוויתי, ולהשמצות האישיות וניתוח האופי שחוו יוזרים אחרים, יש תפועה שנראית לי חדשה ואני רוצה להתריע אליה כבר בהתחלה למרות ששוב קשה לי להאמין שזה ישתנה בלי התערבות מלמלעלה שתשים גבולות בהכירי את היוזר (שלא לומר הפר) שעומד מאחורי התופעה.
ישנם לפחות שני שרשורים שנפתחו בימים האחרונים ואז נפתח שרשור אחר באותו נושא במקום לשרשר כתגובה לשרשור הקיים (יכול להיות שהמקרה השני הוא בטעות ושהפר לא שם לב לשרשור שאורן אהרוני פתח אבל המקרה הראשון הוא בוודאות לא בטעות מכיוון שלפני שהפר פתח את השרשור שלו הוא הגיב בשרשור ששוב אורן אהרוני הוא זה שפתח).
לי התופעה הזאת מפריע במיוחד כשזה לא בשגגה.

usr

New member
תתעלם ותהנה מהפידבקים החיוביים

אתה ראוי להערכה רבה על ההשקעה הרבה בהעלאת הסירטונים.

ראיתי שהם מופיעים גם באתר איגוד הג'ודו.

תמשיך כך

doron62

New member
חבל שתקטין את הפעילות שלך כאן........

כמו שאחרים כבר אמרו לך פשוט אל תגיב לו .............ואז הוא יפסיק הוא כנראה פשוט נהנה מהתנצחויות הללו........... פשוט תמנע את זה ממנו.

apy ape

New member
חבל מאוד... תישאר!

אתה תורם המון, אל תפקיר את הפורום הזה.
חבל יותר שאורן לא מצא לנכון אפילו פעם אחת להגיב לכל הבקשות לחסום/להגביל את המשתמש שמעכיר את כל האווירה כאן. והדבר האחרון שצריך לעשות זה לשבח אותו על מספר ההודעות שהוא כותב. בחיים לא ראיתי מישהו שרושם הודעה ומגיב לעצמו 4 פעמים

למעלה