ברצוני להצטרף לבקשה הנואשת...

OrGAzmUs

New member
ברצוני להצטרף לבקשה הנואשת...

מסתבר שאנשים שאוהבים את מאיר אריאל אינם מסתובבים בלהקות, ולכן מי שרוצה ללכת להופעה מתקשה למצוא לו מלווים, אז אם מישהו מעוניין, שיפנה אלי בהודעה אישית או באיציק, ונדבר! יום מעולה שיהיה.. :)

OrGAzmUs

New member
לא רציתי סתם לפתוח ת'רד חדש, אבל..

מישהו שמע את הגרסא המזעזעת של שרון רוטר ל"ילדתי שלי" ברדיו? זה היה ב-88 FM, לכמה זמן.. זה פשוט מזעזע... מאיר מתהפך בקברו, ואני-בכסא מכוניתי.

באמת שמעתי את הגרסא החדשה לילדתי

שלי והיא באמת מזעזעת!!!!1 מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הוופעה של מאיר ומתי היא?!?!?!?!?!?!???????????

STIVENZ 426

New member
פססססססססט... כנסי רגע נשמה....

לא יודע מה סיפרו לך, אבל הופעה של מאיר אין, אלא אם את עושה סיאנס ממש חזק. מאיר נפטר לפני 5 שנים, וההופעה המדוברת היא של שלל אומנים המבצעים את שיריו לזכרו. אני אהיה שם. ס.

אני יודעת!!!

ל STIVENZ 426 אני יודעת שהוא נפטר!!! ואני זוכרת את הרגע שהודיעו את זה בחדשות!!! יש הופעה במשמרות שכל מיני להקות וזמרים שרים את השירים שלו!!! ולזה התכוונתי!

miss jazz

New member
גם אני מחפשת עם מי ללכת

אגב מישהו יודע עד מתי הערב הזה? זה ממשיך עד הבוקר או נגמר ככה ב1-2? תודה!

vgsign

New member
יש פאב ניפלא

בתוך הקיבוץ, "הפוטש" שמו, ומהכרותי עם הבעלים הוא עצמו מעריץ של מאיר אריאל גם כן, כך שאני מניח שהפאב יפתח מייד עם סיום ההופעה, שווה לבוא ולהמשיך את הערב.

ללא ספק מתעורר פה צורך להתאגנות.

לפי המצב פה אני מסיק שהעובדה שחובבי מאיר אינם מסתובבים בלהקות מקשה עלינו מאוד. אולי כל אחד מאיתנו ירשום איפה הוא גר או שנקבע ביום שישי שכולנו נהיה בתפוזון ב13:00 ועוד מפגש בתפוזון גם ביום שבת ב 13:00. ככה נוכל לתאם נסיעות להופעה...

OrGAzmUs

New member
כמה שאלות..

א. מהו אותו "תפוזון" שאתם מדברים עליו? אני מניח שזהו מקום מפגש מיועד לפגישת פורומים. היכן הוא נמצא? ב. האם מישהו יודע לאמר באיזו שעה צריך להיות בקיבוץ, מבלי להפנות אותי לאתר הרשמי, שם פרט זה לא כתוב. ג. האם מישהו יודע כיצד להגיע לשם עם רכב, ויכול לרשום תיאור כללי מאיזור המרכז, לאילו מבינינו שאין להם מושג כיצד להגיע? בתודה מראש, אוהד.

הדרך למשמרות

שלום אוהד ולכל אחד... הדרך למשמרות מכיוון המרכז היא: כביש החוף עד מחלף קיסריה. במחלף לוקחים ימינה ונוסעים ישר לכיוון עפולה, עוברים רמזור אחד שממשיכים בו ישר עד שמגיעים למרכז המסחרי של קיבוץ גן שמואל וזה יוצא מצד שמאל שלך. עוברים עוד רמזור ישר ומיד אחריו יש כניסה שמאלה לכיוון פרדס חנה. פונים שמאלה ונוסעים ישר, עוברים שתי כיכרות ובשלישית פונים שמאלה (כביש מחנה 80) עוברים עוד כיכר ומצד ימין יהיה כבר שילוט ותראה את כניסת הקיבוץ. להדפיס ולשמור... שירז גם אני לא יודעת מזה תפוזון. ??

עטלף77

New member
טלפון לכרטיסים?

מישהו יכול לעזור לחייל מסכן ולהגיד לו באיזה מ'ס אפשר לקנות כרטיסים? המודעת פרסום שעולה באתר הרשמי קטנה ואי אפשר לראות את המספר שם ובעיתון אני לא מוצא מודעות.

חייל, גש הנה..

מה דעתך לרכוש כרטיס מוזל? אם זה מסתדר לך ברמת האימונים..אז תשאיר לי מייל עם הזמנת כרטיסים ושם מלא ואתה ברשימה. ומסכנים הם אלו שלא אוהבים את עצמם. [email protected] רק טוב, משוחרר,

vgsign

New member
לגביי תיאור הדרך שלך.

ניראה לי חשוב לציין למרות השילוט שכשאתם רואים בית קברות מימינכם, נא לא לחשוב שטעיתם בדרך, תמשיכו ישר עד צומת T (שצמוד לבית קברות, הפינה שלו למעשה), ושם תיפנו שמאלה.

droran

New member
איזה מן מזל..

כבוד נפל בחלקי שיש לי רגילה בדיוק בשבוע הזה. זה יה באמת טוב אם אני יגיע להופעה.. נקווה רק שהמייל יגיע אליהם.. ויהיו להם כרטיסים. אם מישהו מתחרט או לא יול להגיע והוא הזמין כרטיס או כבר קנה.. שיפרסם פה.

למעלה