ברצוני להתייחס למהות הפורום

seest

New member
ברצוני להתייחס למהות הפורום

הגעתי לפורום לפני כמה ימים. שמחתי שמצאתי סוף סוף מקום בו אוכל לנהל שיחות עם אנשים כמוני, המנסים לעשות משהו למען עצמם, בתחום הקמת עסק עצמאי....וכן, תתפלאו, גם כעזרה לזולת. פתאום - נדמה היה לי שנפלתי לאמצע מלחמת עולם. כולם נגד כולם ורובם נגד עינת בר-און. לא אתייחס כעת אל מהות הויכוח והמחנות שנוצרו אלא ארצה להעיר ולהאיר: אנשים טובים, עצרו רגע!!!! התנהגותכם משקפת את מה שמכונה "הישראליות". כך אתם מתנהגים בכל מקום. על הכביש, בסופר, על שפת הים, אפילו בחופשה. באתם לפורום במטרה מסויימת. קחו אתכם את הנחוץ לכם ואת אשר אינכם חפצים בו, פשוט השאירו כאן. זה אמור להיות מקום תרבותי אליו מתחבר כל אחד מרצונו החופשי על מנת לתת או לקחת. אנא - את הכעסים, העצבים ובזבוז האנרגיה השאירו בחוץ. תודה על שקראתם. אחזור, כשיהיה כאן נעים יותר. אסתי סלע.

תגובה לדבריה של אסתי

גם אני הגעתי לפורום מאותן סיבות ועצוב לי שמתעסקים בשטויות במקום לעסוק במה שאמורים. האמת- ממש לא אכפת לי אם עינת אמיתית ורצינית או פנטזיונרית מתלהבת. ממש לא. שיבושם לה ויהיה לה בהצלחה. למה להמשיך לדוש בענין שלה במקום לייעץ ולהתייעץ, להתחלק בהצלחות ולהתבעס מאכזבות- בשביל זה באנו!! דרך אגב- במסגרת שיטוטי ברשת, מצאתי אתמול בלילה אתר אמריקאי מקסים ובו, בין היתר, פורומים רבים וכל כך נהניתי מהעזרה ההדדית, הסבלנות והסובלנות. כל מי ששאל , גם אם ענו עליה כבר אתמול, נענה באדיבות ואריכות. הלוואי עלינו יום אחד משהו כזה. מי שמקנא, אני אשלח לו לינק לאתר ההוא.

av_i_va

New member
זו גם דעתי

לגבי הלינק שמצאת, כדאי לצרף אותו לכאן לטובת כולם? ועוד דבר.... אסתי צודקת. למה להראות את הצד של הישראלי המכוער? להשאיר מריבות מחוץ לפורום. גם אני מנהלת פורום, בפורטול אחר. מעולם לא נכתבה שם מילה כנגד מישהו. רק פירגון ודיונים עניניים.

אסתי- סוף סוף יש מישהי שיודעת

תודה אסתי בהחלט הוצאת את מילותיי מפי בברכה עינת בר-און

למעלה