ברצוני להתייעץ בבחירת כיוון.

sayborg

New member
ברצוני להתייעץ בבחירת כיוון.

האם יש ניגוד או עלולה לווצר בעיה כשמשלבים אימון אחד בשבוע של שעה וחצי יוגה ואימון של טאי צ'י או צ'י קונג או שהשיטות משלימות זו את זו ?

טלטלונה

New member
כיוון..

תראה אם אתה יוצא מנר וקופץ ישר לנמר אז אולי :) לדעתי הלא מקצועית לא אמורה להיווצר בעיה .המורה שלי ליוגה תמיד אומרת "יוגה מתרגלים בכל שעה" אין הגבלה אלא ם כן מדובר בבעיה רפואית. באופן אישי ניסיתי טאי צ'י ולא התחברתי . ליוגה כן . אבל אפשר גם וגם . מי שעושה יוגה יכול להפוך ליוגי ולנהוג על פי כל האמונות שהיוגה מציעה אך זה בטח לא ביום אחד וזה משהו שמגיע מבפנים והיית מרגיש . ואם ככה זה ישמח אותך אז תדע שאני עושה יוגה ועוד מיליון דברים שלא קשורים... על פניו ...אבל תרגיש חופשי !

0 אור 0

New member
לטעמי הן משלימות

יצא לי להתאמן תקופה די ארוכה ביוגה במקביל לקאראטה ורק נתרמתי מהשילוב, צ'י קונג ברמה של 1 לכמה פעמים יוגה, גם הוכיח את עצמו, כל שילוב של משהו אחר, מקבל אצלי מהיוגה ותורם להבנה של עוד משהו ביוגה,

safafa

New member
ממליץ לך לשאול בפורום אמנויות לחימה וא"ל

קלאסיות בתפוז. היה שם בעבר דיון על זה . ממה שאני זוכר ואני מקווה שאני לא מטעה אותך יש שיטות סיניות שבהן אין סתירה לגבי תירגול יוגה וצ'י קונג אבל יש שיטות (אני לא רוצה לכתוב דברים שאני לא בטוח ב- 100% לכן לא אכתוב את שם השיטה) שאוסרות תירגול משולב של יוגה וטאי צ'י ביחד מסיובות שונות. אשמח אם תעדכן כאן במידה שתהיה לך תשובות לכאן או לכאן. בהצלחה !

למעלה