ברצוני להתייעץ עמכם

יצחקיי

New member
ברצוני להתייעץ עמכם

שלום חברה כאשר הלכתי לברר מה פשר איחור להזמנתי לוועדת נכות כללית נאמר לי שכבר בסוף החודש ייזמנו אותי לרופא עיניים ואף אוזן גרון ברצוני לציין שבעבר הוכרתי כנכה וקיבלתי קיצבה אחרי כארבע שנים הפסקתי לקבל בהודעה שלי ביוזמתי בוועדה שהייתה להארכת תקופת הנכות עד כאן ההקדמה בכדי להסביר במה מדובר אז שקיבלתי לא הוזמנתי לרופא עיניים מיכוון שהגשתי להם אישורים של הביטוח לאומי המעידים על נכות לצמיתות (הנכות נקבעה בזמנו ע"י הוועדה של הביטוח לאומי) לעומת זאות עכשיו כדבריה של הפקידה אני אמור להיות מוזמן בין השאר גם לרופא עיניים למרות שגם הפעם בתביעה שהגשתי הוספתי שוב את האישורים על הנכות בעינים שכאמור כבר נקבעה הנכות לצמיתות והעניין לפחות בסעיף הזה צריך להיות סגור כלומר לתת לי את כל אחוזי הנכות שניקבעה לי בעיניים כמו לדעתי בפעם הראשונה שכאמור אז לא בדקו את העיניים והסתפקו במסמכים שהוספתי מה דעתכם בבקשה? וזאות כמובן בכדי להיות מוכן לוועדה שתהייה לי אני מודה לכם שבוע טוב יצחק

למרות המסמכים הרפואיים, רשאים

בביטוח הלאומי להזמין אותך לבדיקת רופא. בד"כ הבדיקה שנעשת ע"י רופא עיניים היא בדיקת לחץ, והיא נעשת במשרדו(לעומת שאר הרופאים המגיעים לוועדות). היום יש לביטוח לאומי גם חוברת הכנה לוועדה רפואית, במקומות מסויימים גם מזמנים את האנשים לפגישה והרצאה מקדימה, המסבירה על פי הרשום בחוברת את ההכנות והבדיקות שיבוצעו בוועדה. כדאי לפנות אפשר גם טלפונית ל-08-9639696 ולבקש החוברת.

יצחקיי

New member
כן בהחלט

רשאים בהחלט להזמין למרות המסמכים אבל העניין הוא שכבר אצלי הוחלט על נכותי עלידם בעניין העין בתאונת עבודה שהייתה לי לפני הרבה שנים( יש אישור לנכות לצמיתות) לכן המשתמע מכך הוא שלמרות נכותי לצמיתות יש ביכולתם לשנות זאות האם זה כך? וברצוני לדעת לגבי בדיקת לחץ כפי שאת כותבת האם יש בדיקה כזו ובמה מדובר? או שכוונתך למשהו אחר? רשמתי את הטלפון בתודה יצחק

איני יכולה למעשה לענות לך מאחר

וכל מקרה אינו דומה למשנהו. לגבי בדיקת לחץ,הכוונה ללחץ תוך עיני במקרים של גליאוקומה. כן,רשאים במוסד לביטוח לאומי, כך גם בפוליסות ביטוח אגב, כאשר נקבעת נכות לצמיתות ויש תשלומים שוטפים בגין אי כושר עבודה, לבצע בדיקות על פי דרישתם. לגביך,אני מבינה זה לא משנה, אם המצב הוא בלתי הפיך. בדיקות נוספות שרופא עיניים יכול לבצע הן בדיקות רשתית ועוד... תוכל להכנס לגוגל להקיש עיניים/בדיקות עיניים וכדומה ולקבל הרבה חומר לקריאה. אגב יש את האתר הקובע את % הנכות על פי הפגיעה והוא משמש גם את המוסד לביטוח לאומי. http://www.justice.gov.il/NR/rdonlyres/EC5A9835-C591-48D7-AF42-6AD95F2E4560/0/taknothankimmivhanimlekviatdrgotnachut.doc

למעלה