ברצוני ללמד גלישה ביוון / ארופה...

ברצוני ללמד גלישה ביוון / ארופה...

שלום לכולם, ברצוני ללמד גלישה ביוון, אין לי שום הכשרה, האם מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר טוב עם קבלות... שמעתי פעם מחבר על בית ספר שנקרא "איקרוס" אבל אני לא מצליח למצוא אותו ביוון (אולי הוא בארץ אחרת...), בקיצור אם למישהו יש המלצה טובה מנסיון על בית ספר טוב (עם העדפה לטוב ביותר) בארופה (העדפה יוון), אשמח לשמוע, תודה מראש.

חגי

New member
אם סטטיסטיקה מעניינת אותך אז

נדמה לי ששיעור הגולשים כיום מתוך אלו שלמדו ביוון עומד כרגע על 0% ...אם הבנת את הרמז

Hawk17

New member
שאלה מוזרה.

האם למדת כאן אצל מדריך ורבת איתו?

natyh

New member
יון

מדינה מחורבנת סליחה על הביטוי אם כבר אז לך לאוסטריה או שוויץ או ספרד ממליץ על האוסטרים הנבחרת המובילה בתחום כבר הרבה שנום. אם אתה רוצה ללמוד כמו שצריך , סע לארה"ב. או ניו זילנד .

David Gerby

New member
אחלה עצה

אם כבר עצות, אז משהו כמו סע לארה"ב או ניו זילנד לא ממש יכול להכווין את הבנאדם. יש לך שמות של בתי ספר טובים או עיר בארה"ב מנסיונך או ממה ששמעת? תן לו. נראה לי שכרגע מכל הסיפור הוא יצא מבולבל... מה שבטוח, עובדתית יוון לא ממש עבד.

David Gerby

New member
ב Wallaby

לומדים בגרירות בלבד (אין שם רכס). זה אומר שכשתחזור לארץ לא תוכל להמריא באתרי ההמראה הפופולריים ללימוד כמו מבוא חמה והתבור.

natyh

New member
בולבי לומדים בגרירות בטנדם

דודו חשוב להדגיש את המילה טנדם כלומר שיש איתך מדריך באויר לא על הקרקע. אתה לא לומד לטוס סולו , יש מדריך איתך באויר שרואה מה אתה עושה . חשוב להדגיש שאין צורך לנסוע ולחרוש את כל הארץ כדי להגיע לאתר ובמקרים מסוימים אחרי כל החרישה וההרכבה , לא מצליחים להמריא, כלומר צריך להוסיף את עלות השוטטות ובזבוז הזמן למחיר הקורס. בוולבי הפרמטר הזה דודו לא קיים, המחיר שאצתה משלם הוא מחיר הקורס בלי נסיעות . בלי להיכנס להערכת קורסים בארץ , יש הרבה מחמאות שהגיעות לגיא ואיתה גם ביקורת לגיטימית אך אף מדריך טוב ככל שיהיה לא יכול להתמודד עם אופרציה מהסוג של ולבי בכוחות עצמו. הקורס בארץ דודו הוא קורס לא קל ובגלל הנסיעות הופך להיות יקר בהרבה מהעלות הרשמית , והלימוד בארץ מאאד איטי , בולבי ההספק הרבה יותר מהיר בסדרי גודל . נכון עומדת להגיע אופצית לימוד חדשנית , שנכנסה בחו"ל בהצלחה ענקית וזו למיטב הבנתי התקוה לענף. הכונה ללימוד בגרירה בסקוטר שירון מארגן אופציה שתאפשר הספק גדול בהרבה מזה שקיים היום אך אפילו האופציה הזו אינה טובה מספיק כמו לימוד בטנדם .

David Gerby

New member
תודה, נתי, שטרחת

להזכיר את שמי בכל פיסקה נתי, אחרת לא הייתי מבחין, נתי, שהתגובה היא עבורי. לענין פרישתך מהקורס של גיא, אינני מתכוון להתכתש איתך כאן בפורום. אם יש לך ביקורת (וברוך השם יש), אתה מוזמן להעלות אותה בפרטי או בפומבי כדי שנוכל להשתפר. אין לי היכרות עם השיטה החדשה אבל למיטב הבנתי מדובר על המראה בגרירה שהיא שונה טכנית מהמראה מהר. שני סוגי ההמראות דורשים תרגול נפרד. בלי כל קשר לרפיוטיישן או למחירים של וואלבי, נראה לי שאם אתה לא מתכוון להמריא בגרירות אחרי הקורס - זו לא הדרך.

atzmony

New member
הלימוד בחו"ל לא משתלם אלא אם אתה כבר

מתגורר שם. יציאה לתקופה למטרת קורס רק תעלה יותר כסף. כרגע יש תחלופה בארץ לעגור והיא תחלופה מעולה (גיא ) ובעתיד תהיה אופציית למידה חדשנית כך שהייתי שוקל ברצינות כן ללמוד בארץ .

yregev100

New member
רשימת בתי ספר בארה"ב

http://www.usairnet.com/HangGliding/Training/HangGlidingSchools.html

nadavAridan

New member
אחי תלמד בארץ גם אני עושה קורס

אהלן קוראים לי נדב ואני מקווה ללמוד בקורס הקרוב במרץ. למה אתה לא רוצה ללמוד בארץ?

למעלה