ברצוני לעשות את העוגה הראשונה שלי לכבוד

ברצוני לעשות את העוגה הראשונה שלי לכבוד

יום הולדתה של אחייניתי הקרב ובא... בטח שאלו את זה כבר אלף פעמים, ואולי תוכלו להפנות אותי למאמר הנכון: מהם החומרים שעלי לקנות? בהנחה שאין בכוונתי להכין את הבצק סוכר לדוגמא בעצמי. תוכלו לתת לי את כל הפריטים שעלי לקנות- מהבצק, החומרים ועד המכחולים? תודה רבה לכם וערב טוב שיהיה.

net the jet

New member
את רוצה לפסל או לציר על העוגה ? בכל מקרה

צריך בצק סוכר, צבעי מאכל, קורנפלור ללישה\רידוד. זה הבסיסי, את צריכה מכחולים אם את רוצה לצייר, קצת אלכוהול ( וודקה או משקה אחר אלכוהולי שקוף גם טוב ( לדילול הצבעים... הצבעים צריכים להיות על בסיס ג'ל ) כל השאר- מותרות שאת לא חייבת לקנות אם את לא רוצה ( חותכנים וכ"ו )

תודה, ועוד שאלות. אני רוצה לפסל

קניתי חומרים. האם אני חייבת לשים אלכוהול בצבעים? או שלא? האם אני צריכה לקנות CMC ולשים בבצק? בכוונתי לפסל דמות. איפה קונים את הCMC? יש לי תבנית 26, כמה בצק סוכר צריך לשים לציפוי העוגה? הפחד שלי הוא מהיווצרות סדקים. תודה רבה.

net the jet

New member
את לא חייבת, אבל ללא אלכוהול הם יהיו קצת

כהים לדעתי. שמים ממש טיפה ( בטיפות ממש ) וזה מתנדף די מהר, ולפעמים צריך לשים עוד. אין חובה בשימוש ב CMC, תלוי מה מפסלים. אני כמעט ולא משתמשת, רק בדמויות ממש מורכבות או תנוחות מסובכות שצריכות להיות חזקות במיוחד. CMC קונים איפה שקונים את שאר החומרים לעוגה 26 את צריכה כ 600-800 גר לציפוי. סדקים לא יהיו אם תלושי טוב, תעבירי בזהירות ובזריזות לעוגה ותחליקי בעדינות בלי למתוח את הבצק. בהצלחה

לא צריך לקנות את המשטח הזה שעוזר

להחליק את הבצק על העוגה? ראיתי שזה עולה 50 שח וחבל לי על הכסף.

net the jet

New member
אוף.. תפוז לא נתן עד עכשיו לענות. לא חובה

המחליק, אפשר גם עם הידיים ללטף בעדינות

למעלה