ברצוני לפרסם מספר עיצובים שלי

עטרה 20

New member
ברצוני לפרסם מספר עיצובים שלי

איפה אפשר לעשות את זה ? הכוונה היא למגזינים / אתרי אינטרנט /וכל מקום אחר ? מה הפרוצדורה ? איך ולמי כדאי לפנות ? מישהו יודע מה שולחים (מבחינת פורמט/ איכות/ קריטריונים ) * נ.ב. - שאלה שעלתה בפורום השכן בארכיג'וב - אם ברצוני למכור עיצובים משלי, מהי הדרך לעשות זאת בצורה מכובדת וקולעת ? מה צריך להכין ? תיק מוצר מעניין חנויות או שצריך לעבוד על פורמט אחר , קטן יותר ?

פרסום עיצובים-../images/Emo91.gif ../images/Emo97.gif

אז ככה.. יש כמה אתרים שניתן לפרסם בהם בחינם את העבודות שלך. את יוצרת לך מעין דף בית לעבודות שלך. חיפוש קליל בנט יעלה לך אותם- בארץ ובעולם. ניתן לפרסם פרוייקטים בפורומים כמו הפורום שלנו,ואני יכולה להגיד לך בודאות שנכנסים אליו אנשי אקדמיה ,לבדוק,לראות,לרחרך.. פרסום במגזינים פשוט מאוד- שילחי אליהם לכתובת המייל את הדברים שלך- למגזינים ישראלים ומחו"ל ושימרי איתם על קשר לקבלת תגובה. אני מציעה לצרף מכתב נחמד שמספר מעט עלייך- לא להלעו, לספר עם מקום לסקרנות... בנוגע לשאלתך לגבי מכירת מוצרים- אני חושבת,שאת יכולה להכין קטלוג,נניח שאת עיצבת כמה מוצרים חדשים בתחום של כלי הבית...את יכולה ללכת איתם לקניינים של רשתות גדולות כמו ACE , המשביר וכו' ולהציע להם את זה. תבואי מוכנה עם צבעים שניתן להזמין,מחירים לפי כמויות ,זמני אספקה וכו'. תיק עבודות לא רלוונטי עבורם ואף יהיה מביך...,זה לא מעניין אותם לראות כמה את מוכשרת... הם מעוניינים באביזרים שיגבירו את המכירות שלהם. אם יש לך דוגמא משובחת של המוצר,ממש 1:1 דגם אמיתי- כדאי להביא אותו. הכי חשוב,לא לפחד,ללכת להציע את הדברים שלך,כי מחפשים כל הזמן רעיונות חדשים. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה