ברצוני לציין לטובה את ביה"ח מאיר

Houndour

New member
ברצוני לציין לטובה את ביה"ח מאיר

על היותו אחד הכי טובים בארץ ובעולם.

charmingirl

New member
אחד הטובים?! אז זהו שהוא אחד

הגרועים! היחס שם, לפחות במחלקה כלשהי שם, גרוע!! הם לא מתייחסים לחולים ותמיד אומרים שהכל בסדר שאפילו החולה שלא מבין בגרוש במכשירים יכול לקלוט שמשהו לא בסדר! הם הרגו את סבתא שלי ב14 שע´! בגלל היחס המזלזל שלהם!

Houndour

New member
לצערי יש לי נסיון רב עם בית החולים

הזה, כולל עם סבתא שלי, ואני יכול להגיד לך שמבין המחלקות הרבות שאני מכיר, כולן טובות. צוות מסור ואין שום פגם במכשירים. להפך, הוא אחד מבתי החולים הכי משוכללים במדינה. עובדה שאפילו מחו"ל מביאים אנשים לנתח במאיר.

NeTiMg

New member
לי אין ניסיון למזלי עם בית חולים

בגלל שלא היה לנו מצב לבית חולים ... תודה לאל... :)

לא נכון

לי אין הרב ניסיון עם בתי חלים אבל אף פעם לא יצא לי לזכות ביחס רע. לפני כמה זמן הייתה תאונה וביצת החולים לא הסכים לקבל את הנפגעת (זה היה ליד החטיבה) ושלח אותה לפ"ת. הוא לא היה מוכן לקחת עליה אחריות למרות שהיא סבלה מפגיעות יבשות באופן יחסי.

דן מלך

New member
חרא של בית חולים!

ביה"ח מאיר הוא אחד הגרועים בארץ! 1)כשניכנסים מהכניסה הראשית אפשר ישר להבחין בהמון ערבי ובטעות מישהו יכול לחשוב שהוא בעזה! 2)צריך לציין שיש מאחורי הבניין הראשי של בית-החולים אין ספור פירצות בגדר ועוד במתחם של המחסנים,מיכליות נפט צייוד בית-חולים וכו"ל... כך שלא ממש בעייה לגנוב, לפוצף או סתם להרוס ולהשחיט את בית החולים!!! 3) הייחס במאיר ממש מחפיר! אדם יכול למות שם ואף אחד לא ישים לב! אז מה אתה מדבר על אחד הטובים בארץ ועוד בעולם?????? חחח כניראה הבתי-חולים הייחידים שראית היו בתי חולים באפריקה והודו... אז שלא יעבדו עליכם!!! נ.ב הפועל כפ"ס אמפריהההההה ועמרי אני יכתוב לך את הטור השבועי על כפ"ס! ביי דן

yuvalr1

New member
זה נשמע כאילו ממש עשית תרגיל בטיחות

לביה"ח!! ומה זאת השטות הזאת עם הערבים? אם יש ערבים אז בית החולים לא טוב???

charmingirl

New member
בהכל אני מצדיקה אותו חוץ מהקטע

עם הערבים. הערבים שהולכים לשם הם ערבים ישאליים. אין להם שום בעיה עם יהודים.

דן מלך

New member
תגובה למגיבים!

לגבי הערבים... צר לי להודיעה לכם, אבל הערבים שבאים למאיר אלה ערבים מהשטחים שביום הולכים לבתי חולים ישראלים ובלילה זורקים אבנים!!!!! חוץ מזה, שהיום אין כזה דבר ערבים טובים!!! מה אתם ילדים קטנים? מה זה ערבים טובים????? עובדה שערבים ישראלים סייעו במאות פיגועים ופוגרומים!!! הם אלה שעוזרים בלינצ´ים ומחביאים מחבלים אצלם בבית!!! וזה כולל את טירה,טיבה וכו"ל... חוץ מזה, שהערבים מלכלכים את כל המוסדות הציבוריים צועקים ושומרים על אי סדר! לא רק בארץ, בכל העולם(מנסיון אישי)!!! בכל העולם כבר הבינו שהערבים זה הזבל של העולם... אבל כניראה שדווקא(!!!)בישראל לא הבינו את זה... ח-ב-ל (ואין פה קשר לפוליטיקה,אני שמאלני גאה.. אבל הערבים עברו כל גבול!!!) ושלא יעבדו אליכם!!!

דן מלך

New member
תגובה

חבוב אני לא יודע מי אתה ומה אתה... אבל לפי המשפט וחצי שרשמת כבר אני רואה שאין לי עסק עם אדם חכם במיוחד!!! יום נעים!!!

yuvalr1

New member
תראה, אני לא הולך לרדת לרמה שלך

ולקלל פה. זה לא המקום ואם אתה רוצה לסגור חשבונות, אל תעשה את זה בפורום. אני לא אומר שמאיר זה בית חולים טוב, ואין לי ממש דעה לגבי זה כי אף פעם לא הייתי שם בטיפול. אבל אם כל העיר אומרת שבית החולים הזה גרוע, אז כנראה שיש משהו בדבריהם. ורק שתדע: ההודעות שלך לגבי הערבים הן גזעניות והן יימחקו במהרה. אני מסכים לבי חלק מהדעות שלך על הערבים, אבל בכלל לא עם זה שכולם גרועים. יש גם ערבים טובים. צריך ללמוד לחיות איתם.

דן מלך

New member
חבוב(יובל)

שמע, אני לא הכללתי את כללל הערבים... אבל אתה יודע... תמיד מתיחסים לרוב וכינראה שגם במקרה של הערבים הרוב קובע!!! רק שתדע שפעם אני הייתי חסיד של שלום והייתי ממש שמאלני קיצוני! היום אחרי שהבנתי איזה כפויי טובה הערבים שיניתי את דעותיי(כמו רוב המדינה) ואין פה שום דבר גזעני! והתגובה שלי אליך הייתה כי ראיתי בתגובה שלך מין טון של זילזול בדבריי! אני כותב משהו אחרי בדיקה והוכחות ואתה בא ומזלזל... תאר לך שאני הייתי עושה לך אותו דבר... אבל כניראה שאתה צעיר מכדי להבין זאת! לילה טוב!

charmingirl

New member
צודק!!! ../images/Emo45.gif

הם הרגו את סבתא שלי!!!! ועוד טוענים שהיא מתה מהתקף לב! מן הסתם, בסוף שכל המערכות קורסות גם הלב קורס באיזשהו שלב!! הם לא יתייחסו אליה בגרוש שהיא הייתה שם! ושאפילו שהיא הרגישה שמשהו לא בסדר עם כל מה שדחפו לה לגוף הם פשוט השתיקו את אמא שלי!!! זה בי"ח גרוע! אני לא מתכוונת להתקרב לשם יותר...!

פ ר פ ר 18

New member
אני חושבת כמוך ב100%!!!

דרך אגב גם אני הולכת למשחקים של כ"ס

למעלה