ברצוני לקבל טיפפפפפפפ!!

רינה 30

New member
ברצוני לקבל טיפפפפפפפ!!

אני אוהבת לאכול הרבה. אך מצד שני אני מעוניינת לשמור על משקלי הקיים. האם יש דרך כל שהיא לאכול הרבה ולשמור על משקל קיים. פעם היה לי הרבה זמן. והייתי הולכת למועדון כושר. ואכלתי כמה שרציתי. היום הזמן שלי מאוד מאוד מוקצב. בכוח אבל ממש בכוח יוצא לי ללכת פעם בשבוע לרקודי עם ועמים.

להיום

New member
הרבה חסה וירקות

הלוואי שאפשר היה לשמור על המישקל ולאכול מה שרוצים. פחממות אאוט והרבה ירקות ולבן אין. ניסיתי דיאטות למינהן ולא מצאתי דרך מלבד 3 ארוחות מסודרות לא גדולות שעיקרן ירקות

מחשבות

New member
לא פשוט בכלל ולא ישים. הרבה ירקות

אינם משביעים לאורך זמן ולכן אוכלים יותר ולבסוף משמינים. קיים כיום ויכוח רחב היקף בנוגע לדיאטה הנכונה ולאחרונה יש הוכחות שדיאטה עשירת שומן יחסית היא הפתרון, על חשבון פחמימות. רק הורדה כללית בכמות הקלוריות מצליחה לאורך זמן ושומנים ידועים כמשביעים יחסית לדברים אחרים. הם גם מספקים יותר. שוב, הכל יחסי.

3 ארוחות מזינות ומשביעות, וללכת,

הרבה ללכת........וואקמן, או חברה טובה, ו.........תוכלי לאכול כמה שרק תרצי.

משה פ

New member
כמקוצר קיבה.....

וכבוגר סדנת דיאטה בתל השומר הייתי ממליץ לך לחלק את הארוחות ל 6 פעמים ביום, 3 ארוחות עיקריות ו3 ארוחות ביניים. אף פעם לא להגיע לשעת הארוחה במצב של רעב, או שהבטן מקרקרת. שתייה מרובה (8 כוסות ליום לפחות, מבלי להחשיב את הקפה, תה או מרקים) לצעוד כל לילה 4-5 ק'מ בקצב של שעה אחת ולאט לאט להגביר קצב. בכל מקרה לא לעבור את 1200 הקלוריות היומיות.

חביבה100

New member
תמיד אומרים "שתיה מרובה" - יש דבר

כזה יותר מידי שתיה?? כלומר, זה יכול להשפיע בצורה שלילית על בן-אדם אם הוא ישתה המון??? תודה!

bennyTKD

New member
כן, אבל רק כששותיפ ה-מ-ו-ן מים

רק אם שותים ממש המון מים, יש בעיות. המון זה נניח 8 ליטר ומעלה ביום אחד. בעיות - כל מיני. בעיקר איבוד מלחים של הגוף (הגוף מזיע ומפריש מלחים, ובמים שאנו שותים אין מלח). הרבה רצי מרתון מתמוטטים בגלל זה. בני

מחשבות

New member
בהחלט כן. אקסטזי גורם להרגשת צמאון

עצומה ואנשים פשוט מתים משתיית יתר. שתיה נורמלית לא תעבור את ה-8 כוסות ביום, בחום. צריך לזכור, כי המזון אף הוא ברובו מים ומה שאומרים דיאטנים שקפה, מרק, חלב ותה אינם נחשבים שתיה, הם כמובן טועים לחלוטין וכרגיל מלהגים שטויות, שזה משהו מובנה במקצוע שלהם.

משה פ

New member
סליחה! טעות בידך!!

נוזלים המכילים קופאין אינם נספגים בגוף. הקופאין מונע מהם להיספג!!! ולכן תה קפה ונס קפה אינם נחשבים לנוזלים.

מחשבות

New member
אני ממש לא טועה. בשל מצב בריאות

מסויים שלי אני קורא ים של חומר רפואי. גם אם תה וקפה לא נספגים (איך הם עוברים לכליות? קיצור דרך?) כדבריך, הם משתתפים בתפקוד הביולוגי המיועד להם.

10shosh

New member
הבעיה זו לא הספיגה של הנוזל

אלא שחומרים כגון קפאין (וגם אחרים) מעודדים השתנה ולכן ולכן לא נחשבים בחישוב כמות נוזלי שתיה: אתה שותה והכל יוצא........

דווקא קראתי שאנשים מתו מחוסר נוזלים

ולא משתיית יתר של נוזלים, מכיוון שהאקסטזי גורם להתייבשות ולא לשתיית יתר.

bennyTKD

New member
טוב, אני רואה שאנשים רוצים להתעמק

טוב, אני רואה שאנשים רוצים להתעמק בנושא, אז ארחיב מעט: מי ששותה יותר מדי מים (הכליות יכולות לעבד כמויות של 10-15 ליטר מים ביום) יכול להגיע למצב של הרעלת מים ולמצב של תת נתרן - היפונתרמיה. מי שותה כל כך הרבה מים: אנשים על סמים מסויימים, אנשים במאמץ גופני מוגבר, ואנשים הסובלים מצמא מוגבר (פולידיפסיה). מה קורה במאמץ גופני מוגבר אם שותים יותר מדי מים? הגוף מאבד את המלחים שבו (הזיעה מכילה מלחים, והמים לא). לכן ספורטאים שותים משקאות מיוחדים, המכילים מלחים שונים. רמה נמוכה מדי של מלח (נתרן) בגוף עלולה להביא למצב של מים במוח (cerebral edema) ומים בריאות(pulmonary edema). חומר קריאה נוסף יש פה ופה. בני

חן Y

New member
וואי השכלתי יש לציין.

ואני חשבתי שיותר אין לי מה לילמוד. תודה

alyssa and gale

New member
לאכול הרבה סלט פשוט..........

תעשי לך ערמה של סלט מכל טוב עגבניות מלפפונים חסה בצל פלפל פטרוזילה תאמיני לי זה ממלא וזה בריא

למעלה