ברצוני לקנות סוללה בEBAY איך לעשות זאת ?

fistuklevi201

New member
ברצוני לקנות סוללה בEBAY איך לעשות זאת ?

אני חדש בעסק הזה של EBAY ברצוני לקנות סוללה למחשב נייד זה הקישור - http://cgi.ebay.com/Original-NEW-Battery-FOR-HP-Pavilion-ZE4900-HSTNN-IB13_W0QQitemZ280114808589QQihZ018QQcategoryZ60255QQcmdZViewItem איך אני יודע לאן זה נישלח? מאיפה לקחת את המוצר? תוך כמה זמן הוא מגיע אליי? מי נותן אחריות? אם ברצוני להחזיר את המוצר איך אני עושה את זה ? אנא מכם ענו לי בבקשה זה ממש דחוף לי אודה לכם מאוד על ההתייחסות!

Treker

New member
מהר מהר

לפני שנגמרת לו הסוללה
וברצינות... במכירה כתוב לאן הוא שולח וכל שאר הפרטים. ם יש לך שאלות שלח למוכר הודעה (נמצא בראש הדף בצד ימין - CONTACT SELLER) ושאל אותו. במידה והוא שולח לארץ תקבל את זה בדואר (או הודעה בדואר לקחת מהמכס)

ACE OF SPADES

New member
אז ככה:

המוצר ישלח לכתובת שאתה נותן בעת הקניה בפייפל. המוצר יגיע אליך , נשלח דרך דואר אוויר , אז אני מניח שזה יגיע בדואר רשום. כמה זמן עד שהוא מגיע? תלוי בדואר הרשום , המוצר מגיע מסין כי המוכר מסין אז באיזור ה-20 יום. יש לך אחריות של 90 יום , אם אתה מחזיר אתה צריך לשלוח חזרה למוכר , קרי - סין. בכללי: המוצר נשלח מסין , דבר שאצלי היה מפעיל כמה נורות אדומות בקשר ל-מקוריות שלו. לאחר בדיקה בפידבקים של המוכר ראיתי שהרוב הכמעט מוחלט יצרו דיי מרוצים מהמוצרים שהגיעו אליהם , חלק טענו שהיו בעיות בשילוח אבל בכללי עושה רושם שהמוכר בסדר. ועוד משהו , על כל השאלות ששאלת מצאתי תשובות בכתוב בטקסט של המכירה , אם אינך יודע אנגלית ברמה מספקת לקריאה של דף מכירה אני ממליץ או : 1. ללמוד אנגלית . 2. להיזהר מאוד מרכישות באיביי , אתה לא תוכל לתקשר עם המוכר במקרה והמוצר לא מגיע או כל בעיה אחרת , בקיצור סתם ברדק. אבל שיהיה בהצלחה.

למעלה