ברצוני לשאול בבקשה עוד משהו

ברצוני לשאול בבקשה עוד משהו

מחר בערב יש לי מפגש מחזור של יסודי .יש לי פחדים חוסר ביטחון מכיון שאני מאוד מופנמת וביישנית ולא ממש במרכז הענינים .ורוצה שכן אהיה במרכז הענינים בלי חרדות ופחדים .בחרתי 4 רונים ומה את מציעה לי ללכת איתו בכיס כקמע?למרות שלי אישית נראה אהוואז.אני אומנם לא בטוחה אך אשמח לשמוע את דעתך. אהוואז נאודיז דאזאז ראידו

איזה רונים יפים !

אהוואז בצאתך לדרך תכנני את המסע..והביני שאת חלק מהות רחבה מרשת..ושהרשת מורכבת מיחידים..ושלכל אחד יש תחבילה שלו במילים אחרות נאודיז העזה ועשיית מעשה בעל גדלות רוח... דאזאז הפצעת השחר ראידו יציאה לדרך כן אפשר רק את אהווז שנראה כמו האות M בעצם...רק הרגליים יותר ארוכות מהמשולש... או שאת הקשירה כולה...שיש בה 3 רונים מאוד משוייכים להארה ולאור...

עומר עוד קשירה

אם את יכולה היום בשבת כי זה דרוש להערב... אהוואז נאודיז דאזאז ראידו ואם לא... אני אשלח לסופר נובה קשירה סרוקה מחר בבוקר תמי

ללאונרדו .במידה והסריקה לא תגיע היום

כי היום ב 6 אני יוצאת מהבית .מה את מציעה?איזה רון יתאים לי.

ללאונרדו.

רציתי לספר לכם שהמפגש שהיה לי אכן היה מאוד מאוד נחמד .ומאוד נהנתי.

אולי לאחר האירוע../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif (שבטח היה נחמד)

עדיין יהיה לכך ערך עבורך שכן אני מוצאת שלמרות הנקודה בזמן יש כאן משהו שקשור גם לשאלות שעלו בעבודה ובמקומות אחרים לגבי מקומך בתוך מארג של אנשים וכוחות.. במקומך הייתי קושרת את הרון ושורפת..תציירי על דף ואז תשרפי. שריפת רון - טקס משחרר ואף מחזק..הכל תלוי בהתכוונות..בעת השריפה חישבי לפני על הסוגיה שעל הפרק ועל שאיפתך לעתיד..ואז שירפי (רצוי אפילו לחשוב על דוגמאות, על מכאובים..ואז לשרוף) ואת אהווז אם הכנת קמע לשמור!! בארנק.. לשמור. בהאהבה
תמי

כן הערוע היה בהחלט נחמד.

לגבי האהוז כן אשמור לי בכיס.ואיזה רון לשרוף כדי לחזק דברים אחרים גם את האהוז?

לא!!!

הקשירת רון במסמך מצורף תלחצי עליו דאבל קליק והדפיסי ראשית שרטטי כל רון בנפרד אח"כ חברי בניהם לפי בקו אחד מותר לחזור על קוים אין להרין את כלי הכתיבה מהנייר - כך שנוצר חיבור בין ארבעה רונים את זה שירפי ואת האפר השליחי לאבדמה או לכיור... בהצלחה

אוקי מצאתי את המסמך אך לא הבנתי

משהו האים לא מספיק להדפיס את המסמך וזהו כי לא הבנתי מה זאת אומרת כל רון לצייר בנפרד ואחכ לחבר בניהם איך לחבר?

עדיף שתציירי את הקשירה בעצמך...

לפי ההנחיות שלי שלב שלב קחי פינה שקטה..בבית הדליקי נר התאמני בציור הרונים ואז בקשירתם לפי הציור אחד ע"ג השני. אם תשתמשי ברון שציירתי זה יעבוד אך בעוצמה פחותה. זה כמו לכתוב משהו ואז לשרוף..השפעה דומה.

good girl../images/Emo9.gif

אני מאמינה שיהיה לך קל יותר
כעת לפעול מתוך כוחה של הרשת.. חישבי על שתי וערב..איזו המצאה גאונית היא, וכמה חזקה כל נקודה בתוך מארג לעומת נקודה על קו אוקל וחומר נקודה בודדת...
יום של אור ואהבה תמי

../images/Emo219.gif../images/Emo35.gif???

לפעמים מיד לפעמים לאט אם הכנת קמע של אהווז והיית במסיבה והיה לך כיף..ואפילו אם לא הכנת ורק שאלת שאלה את הרונים, קיבלת מענה, וקשירה.. האם יש לכך השפעה? אולי זו את ללא קשר?! והרי זו המטרה לבצע בך התמרה ושינוי לטובה.. קשה לדעת, גם אקמול ישפיע אחרת על כל מטופל לא כל שכן רונים.. יום של אור.

למעלה