ברצוני לשתף אתכם

GirlFromHell

New member
ברצוני לשתף אתכם

בחכמה שלמדתי ויישמתי משיחות עם אלוהים. נאמר שאנחנו בוראים את כל המציאות שלנו כל מה שקורה בחיים שלנו הוא בחירה שלנו שאנחנו יצרנו. ההבדל היחידי בינינו לבין חברות מפותחות אחרות הוא הזמן שעובר בין המחשבה והבריאה שלנו לקיומה במציאות שלנו לנו לוקח יותר זמן לגרום לזה לקרות ולכן קשה לנו להאמין. סבלתי מבעיה פיזית כלשהי כאבים נוראים. ניסיתי המון דרכים קונבציונליות ובלתי קונבציונליות לפתור את הבעיה ושום דבר לא עבד. ניסיתי להגיד לעצמי שאני לא חשה כאב אבל בגלל שבאותו רגע כן חשתי כאב לא האמנתי בזה באמת ולא יכולתי לברוא שינוי מבפנים. מה שגיליתי הוא שינוי קטן בניסוח ששינה הכל. במקום להגיד שאני לא חווה את הכאב התחלתי להגיד לעצמי שאני בוחרת לשחרר את הכאב משהו שבאמת רציתי ובאמת האמנתי בו. ואכן הכאבים נעלמו הכאב באמת השתחרר כי ככה אני בחרתי. היה לי קשה לשכנע את עצמי גם בדברים אחרים אבל ברגע שהאמנתי שאני באמת בוראת את המציאות שלי על ידי הבחירות שלי היה לי יותר קל לשנות אותה באמת. לכן במקום לשכנע את עצמכם משהו שהוא עצמו לא נכון נסו פשוט להגיד לעצמכם מהי המציאות שאתם בוחרים שוב ושוב עד שהיא תקרה. והיא תקרה רק תאמינו בעצמכם =)

bios

New member
תודה על העיצה! ../images/Emo140.gif

אני אנסה אותה בעצמי

למעלה