ברצינות: אני מכורה לסיגריות

מפוצלת

New member
ברצינות: אני מכורה לסיגריות

אני מאוד רוצה להפסיק, אבל כשאני מנסה - אני נכנסת לדיכאונות ובכי וכל דבר קטן שלא טוב בחיים שלי נהיה גורם מספיק טוב להתאבדות. אני שונאת את התלות, את הריח, שונאת לאכזב את חבר שלי שנגעל ממני, שונאת את הכאבים בחזה, בשדיים ובגרון ואת זה שאני כבר לא שרה טוב בגלל הסיגריות. עד שהישגתי מרשם לזייבן, אמרו לי באינטרנט שיש לזה תופעות לוואי פסיכיאטריות ומי שנוטה לדכאונות - אסור לו לקחת זייבן. אני מקנאת באנשים שהפסיקו עם כח רצון בלבד. לי יש בעיה, כמה שאני רוצה להפסיק זה לא משנה לי כי אני אוהבת לעשן, זה באת מרגיע אותי להכניס עשן לגוף, כמה שזה נשמע מטומטם. הצילו! אני כותבת אחרי יומיים של ניסיון להפסיק וכשהתחלתי לפחד מעצמי פשוט קניתי קופסא.

אוי, הסיגריות האלה...

זה באמת משהו שגם אני לא מצליחה להגמל ממנו. (אני לא ממש רוצה, האמת) מה נותנות הסיגריות ? מה נותנת לנו התחושה שיש משהו שאנחנו לא יכולות בלעדיו? היכן זה מעמיד אותנו שאנחנו נותנות לדבר מה כזה כוח על חיינו?

ואני לא מצליחה להשתחרר משני דברים

בפניה שלך , מפוצלת, א. השם שבחרת לך. - זה ממש לא מקרי. ב. המשפט "החבר שלי שנגעל ממני" . הוא אמר את זה , או זה מה שאת מרגישה /מייחסת לו?

מפוצלת

New member
הסבר לנורית:

חבר שלי מאוד רומנטי ובלעדי הסיגריות היו לנו יחסים מושלמים. אין יום שהוא לא מתחנן שאני אפסיק, או שהוא מחביא אותם, מקמט את הקופסא, גוזר אותם לחצי ומחזיר לקופסא, מוכן לשלם על טיפולי גמילה וגם אומר לי שהסיגריות מגעילות אותו ושאם לא הייתי מעשנת הוא היה מנשק אותי בכל רגע שאנחנו ביחד... אני מבינה אותו, כלא מעשן בטח הוא מריח אותי כמאפרה... הוא נגעל מהטעם בפה כנראה וזה פוגם ביחסים שלנו מבחינת נשיקות.. הוא כן מחבק אותי בין סיגריה לסיגריה. אני ממש צריכה להתאפק לא לעשן ואז נגיד אנחנו רואים סרט כשהוא מחבק אותי... נראה לי שזה קצת עניין של אגוזים ושיניים... מפוצלת: בחרתי בשם הזה כי איו לי כח רצון לשנות דברים שמפריעים לי בעצמי אז הרצון הטוב והרצון הרע מפצלים אותי כבנאדם. בונוס: נמאס לבדוק את הדופק- אמא שלי חולה ואני זוכרת את עצמי כילדה קטנה שקמה הרבה פעמים בלילה לבדוק שהשמיכה שלה עדיין עולה ויורדת..

מפוצלת

New member
תודה, אבל ביום הספציפי הזה ובשעה

הזאת אני נמצאת בקורס מוזיקה.. תודה!

../images/Emo24.gifוואיי את אמיצה!!!!

המשפטים הקצרים והכואבים שלך מראים עם אילו דברים מורכבים את מתמודדת . כל הכבוד על ההתמודדות , על קורס המוזיקה ועל העמידה על שלך. בואי נחשוב ביחד איך אפשר לחבר את המפוצל הזה? איך להתביית על משהו שיעשה אותך שלימה?

מפוצלת

New member
יש רשימה: ../images/Emo132.gif

1. להפסיק לעשן, לפחות כדי שחבר שלי יהיה רגוע 2. לרזות כעשר קילו כדי להרגיש טוב עם עצמי 3. להפסיק לפחד מלהיות זמרת, זה מאוד מביך אותי 4. להפסיק לכעוס על אמא שלי, כתבתי על זה שיר לאחרונה, שיצא מזעזע מרוב כאב, לפחות הלחן יפה.. 5. להצליח להעביר את אבא שלי למדינה אחרת כך שלא אצטרך לראות אותו בחגים אבל אם צריכים לעשות אותי שלימה בהינף יד: אני חייבת לקבל את עצמי כמו שאני ולהפסיק לשנות תחושות והרגלים שטבועים בי. וגם זה קשה.

טבעונית

New member
גומל אחד מחזיר כסף אם זה לא מצליח

שמעתי על גומל מעישון מראשל"צ, שמרפא בעזרת אנרגיות, ונוהג להחזיר את הכסף במיקרה שזה לא מצליח. אולי אני כבר לא מעודכנת והוא כבר לא מחזיר כסף, זה היה לפני כמה שנים. חברה שלי, מעשנת כבדה מאוד במשך שנים רבות, היתה אצלו בטיפול, וכבר 10 שנים שלא נגעה בסיגריה.

dmt4me

New member
היי מפוצלת..

קודם כל שלום לך. הייתה לי את אותה הבעיה רק שבמקום סגריות עשנתי חשיש בכמויות..יום אחד עלו לי כל מיני מחשבות ורגשות ומה לא..הכל הכל עלה מכה אחת בדיוק כמו שתיארת,החלטתי שזהו- את חושבת שזהו??חח זה לא היה כזה קל תאמיני..אבל זה מאחוריי וזה הכי חשוב!! תחשבי רק על דברים טובים כשאת זורקת את המנהג הזה,זה עוזר.

מפוצלת

New member
זה הבעיה. בדמיונות אני אשפית

אבל כשזה מגיע לכח רצון, הדמיונות מתפוגגים ואני הכי חסרת מעוף... תודה בכל מקרה, ואני שמחה שאת אחרי התקופה הזאת..

erez1973

New member
זה אפשרי!

זה פשוט,בתהליך של חודש זה אפשרי,צריך למצוא מה את מרויחה מזה שאת מעשנת,צריך לנתח מה תרוויחי אם לא תעשני ולהיפתר מאמונות ישנות שכבר לא עושות לך טוב. אני משתמש בטכניקה שנקראת NLP נכון לתקופה הנוכחית אני לא גובה תשלום,מסיבותי שלי-אני עושה את זה מתוך האמת והשליחות שלי. אשמח לדבר איתך על זה בטלפון 050-3324298 (דרך אגב במקצועי אני מוסיקאי) ארז קינן (יש לך הרבה דמיון ומודעות וזאת נקודת פתיחה חשובה) בהצלחה.

Palm tree

New member
זה בגלל ירידה ברמת הדופאמין במוח

פיתרון - תשקיעי כסף, גשי לרופא ותבקשי מרשם לתרופה נגד עישון. קוראים לה זיבאן, במקור תרופה נגד דיכאון שגילו שיש לה סגולות 'לנתק' את 'מעגל ההתמכרות' כמוח. היא לא כ"כ זולה (200 ש"ח חפיסה? 300? לא זוכר כבר) אבל אפקטיבית.

היי

שמעתי שעומדת להגיע תרופה אמיתית להפסקת עישון. מפי ד"ר חוליו ויינשטיין מומחה לסכרת ומחלות מטבוליות. זיבן לא עזרה לי..

למעלה